Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1202923

Sv: Frölunda vs. Brynäs
Klinth: Han lirade tydligen mot Borås igår och lär börja på bänken mot Brynäs. Får väl hoppas att han kommer in och får lite speltid, tycker det finns andra som uträttat mindre, som tex Pastorn som ser hur blek ut som helst. Sist fick Klinga bara runt 3 minuter eller något åt det hållet, märkligt.

Oddsen på att Frölunda tar en timeout under matchen är f.n. 1.05 :).

Hoppas man förlänger med Kudden, inte bara säsongen ut, utan även ger honom ett 2-årskontrakt, en sådan backtyp är värdefull, helst skulle man ha två av den kalibern.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda vs. Brynäs
Efter denna matchen borde Frölunda känna sig lite grann som Billy the kid & company, ett laglöst gäng som precis har rånat en bank och kommit undan med hela bytet. Insatsen var snudd på lika dålig som mot Djurgården, med den skillnaden att man hade turen att vinna, samt att man hade hemmaplan den här gången.

Det spelar ingen roll att man vinner, Dahlén borde fan i mig utdela straffträning för alla, undantaget Freddans kedja som är de enda som visar vilja och jävlar anamma. Vem gör snyggaste målet? Blomman, på klockren pass från Kudden! Enkelt men hårt arbete.

Det spelsystem man har fungerar inte, alternativt fungerar inte med de spelare man befogar över, det lyser allt tydligare. Man spelar fast sig i egen zon med klantiga passningar, man åker på varandra i uppspelsfasen, man åker inte upp passningytor utan man får vända om, gång på gång, och det går JÄVLIGT långsamt. Det fullkomligt lyser ångest över spelet. Boxplay är får dåligt, för liten box, ingen aggressivitet och press utan motståndarna får spela runt och skjuta/skapa hur mycket chanser som helst. Powerplay är i stort sett lika dåligt, för man slarvar med pass och blir stressade utan att egentligen lyckas skapa någonting.

Visst, tre poäng, men nu är optimismen slut, tålamodet över.......
Kommentera

Sv: Frölunda vs. Brynäs
qslig: Sällan man sett Brynäs så utspelade som de var idag. Nej jag skojar bara. Vet inte om Brynäs var superbra men det kändes som så. Frölunda ska tacka någon eller något att vi vann idag. Det hade inte varit orättvist om Brynäs tagit en till tre poäng idag.

Bedrövligt hemmaspel. Men de tre poängen är sköna.
Kommentera