Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1206950

Sv: Skadeläget - Status?
Dragan 2k: Jag vet inte riktigt jag, är lite kluven där. Det är ju samtidigt ett litet lustigt scenario; om en månad har vi alla tillbaka, friska och krya. Då har vi 8 backar i dagsläget, man kan räkna 9 om man vill plocka in Peter Andersson i den beräkningen. Då sagt inför säsongen, var att man skulle spela 6 backar, med en möjlig sjundeback eller roterande på sju. Kommer då Erik, så har vi 9 tillgängliga backar, eller 10 om så vill.

Tycker nog att Bäckman kan styra ett PP och Niskala det andra, det finns ju gubbar som kan komplettera dessa två på ett bra sätt.

Nog för att Erik är en offensiv talang, men är det det vi behöver? Sett till hur spelet har sett ut, behöver vi ha en klen vante i försvarszon? Ser man dessutom till mängden backar vi skulle stå med, så ser det ju nästan löjligt ut.

Ytterligare ett perspektiv är väl hur stämningen i laget blir om det kommer ytterligare folk in sent som petar undan andra. Been there, done that, med resultat? Sådär va?

Hade spelet sett stabilt ut så kanske jag hade resonerat annorlunda. Nu kan Tömmernäs och Andersson gott fylla ut platserna, det har dem gjort ypperligt så här långt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skadeläget - Status?
qslig: Erik planerar väl som det ser ut nu att spela med Frölunda tills JVM sen ev bli kvar i Nordamerika. Dvs inga problem för då är Mäntymaa tillbaka.
Kommentera

Sv: Skadeläget - Status?
qslig: Det kanske funkar med dessa unga herrar i serielunken, men hur går det i ett eventuellt slutspel? Erik var väldigt bra förra säsongen, och lär inte göra bort sig nu heller...
Kommentera