Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1208935

Sv: Linköping - Frölunda
JBlom: Ja, det är ju inte bara Uffes fel, MEN, det är ju smärtsamt att se hur vi saknar ett grundspel, det finns absolut ingenting som fungerar, det är ju inte bara lite smågrus i maskineriet utan stora stenbumlingar.

• Anfallsspelet är obefintligt. Ingen fart, dåliga passningar, snurr i hörnen, ingen på mål.

• PP är bedrövligt, man har till och med stora svårigheter att ta sig in i zon, än svårare att etablera ett passningspel utan att bli fastpressad av motståndarna.

• BP är inte bra heller, man vågar inte stressa, alldeles för liten och passiv box så motståndarna har inga som helst problem att etablera spel i VF zon och man får hur många lägen som helst att ta avslut på, både från backpos. och skott i slottet.

• Försvarsspelet är också under all kritik, man har släppt in näst mest mål i hela ES. Det är fortfarande bättre än under säsongsinledningen, men långt ifrån bra. Motståndarna kan enkelt spela sig in i zon, och får ofta bra lägen. Man missar otroligt mycket i markeringen, särskilt i slottet där motståndarna kan åka in och få skottläge hur lätt som helst. Dagens mål av Håkansson är ett typexempel och en karbonkopia på ett mål som Frölunda har släppt in massor av.

Vi måste byta tränare, oavsett hur historien har sett ut, så kan man inte ha det som en ursäkt för att inte byta. Halva serien har gått och när det inte finns tillstymmelse till grundspel, ja då finns det inget alternativ. Med så här många matcher, så är det för mig uppenbart att Dahlén inte klarar av att leda Frölunda.
Kommentera