Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1283880

Sv: HV 71 - Frölunda

Dragan 2k: 2 onödiga utvisningar som kostar oss 2 poäng i slutskedet, mycket bra krigat fram tills dess. 5 backar skadade och Honken tydligen med skadekänningar. Kul ändå att se Lundström. Han gjorde en mycket bra insats ihop med målramen.

Besviken på Andreas Karlsson som inte gör ett enda rätt i hela matchen. Dessutom borde man väl kunna förvänta sig mer av Kallio, eller?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Frölunda
Klinth: Absolut. AK är nog kanske föreningens sämsta värvning någonsin sett till belopp man lagt ut på honom och vad man fått ut av värvningen. Betänk att han var tänkt som vår nya förstacenter. Han är inne på sin tredje säsong och har spelat 37 matcher tror jag det är. För tillfället är han bedrövlig - inget självförtroende, ingen speed och gör som du söger inte något rätt.

Kallio är en vass avslutare - eller har varit. Numera tror han att han är en playmaker. Uppenbarligen inne i en hypnos som vägrar släppa. Han ska inte leta pass i PP utan avsluta det. Det finns andra mer lämpade spelare som N Andersson som ska styra spelet i den formen.
Kommentera