Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1288754

Sv: Det går gött nu!

Dragan 2k: Visst är det så. En center av den speltypen bör man ju ha i sin 1:a line. Eller en med magiska handleder, som kan hitta de där omöjliga passningarna. Kommer att tänka på Jonas Johnson...

Men sedan måste det finnas avslutare på kanterna. Och de som finns i Frölunda håller verkligen inte måttet i dagsläget...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det går gött nu!
Klinth: Inte bara det med magiska handleder utan även ha den snabba tanken och utförandet som krävs för det spel som elitserien innebär idag.

Gällande yttrarna tror jag mycket på Pyrre och Koivisto som jag tror skulle fungera mer än tillfredsställande om vi får till stånd ett mer effektivt anfallsspel och genom ett bättre samspel med centern i kedjan.

Det jag i så fall är mer orolig för är Kallio och Andersson framförallt Kallio. Den sistnämnde är inte längre den kallio han var för några år sedan. Nu tror han att han är playmaker och det är han definitivt inte. Han ska inte stå i Gretzkyposition och leta spelvägar i PP. Han ska vara framför kassen och snajpa för att använda ett finfint svengelskt ord.
Kommentera