Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1288752

Sv: Det går gött nu!
Klinth: Tyvärr har vi samma problem år efter år. Spelare som förväntas dra ett stort lass är låt oss uttrycka oss diplomatiskt mindre bra.

Känns som man gör sina år här för att senare kunna återuppta sin karriär.

Jag tycker det stora problemet är centersituationen. Andreas Karlsson, med all rätt bör kritiseras hårt, men samtidgt har han varit skadad hela sin sejour här. Fast när han inte är skadad ja då är han istället formsvag.

Karlsson skulle man ha brutit med efter förra säsongen och det kan tyckas vara hårt men sett vad vi fått ut av värvningen kontra vad vi betalt för den så är det kanske en av våra sämsta värvningar någonsin.

Vi hade behövt en spelare som leder från centerposition som har speed, tanke och spel i sig. För nävarande har vi inte det. Vi har en duktig 4:e center som ta bort allt vad konstruktivt spel heter i Mikael Johansson, en bra tredje center i brunkarcentern Joel L och en duktig defensivt lagd center i Riku. Dock saknar vi den natuliga ledarcentern som kan ta och styra spelet på ett bra sätt.

Vi har ingen Davidsson, ingen Hlinka och liknande. Ett kardinalfel som borde ha åtgärdats innan säsongen inleddes.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det går gött nu!

Dragan 2k: Visst är det så. En center av den speltypen bör man ju ha i sin 1:a line. Eller en med magiska handleder, som kan hitta de där omöjliga passningarna. Kommer att tänka på Jonas Johnson...

Men sedan måste det finnas avslutare på kanterna. Och de som finns i Frölunda håller verkligen inte måttet i dagsläget...

Kommentera