Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1288756

Sv: Det går gött nu!
Klinth: Inte bara det med magiska handleder utan även ha den snabba tanken och utförandet som krävs för det spel som elitserien innebär idag.

Gällande yttrarna tror jag mycket på Pyrre och Koivisto som jag tror skulle fungera mer än tillfredsställande om vi får till stånd ett mer effektivt anfallsspel och genom ett bättre samspel med centern i kedjan.

Det jag i så fall är mer orolig för är Kallio och Andersson framförallt Kallio. Den sistnämnde är inte längre den kallio han var för några år sedan. Nu tror han att han är playmaker och det är han definitivt inte. Han ska inte stå i Gretzkyposition och leta spelvägar i PP. Han ska vara framför kassen och snajpa för att använda ett finfint svengelskt ord.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det går gött nu!

Dragan 2k: Det jag är rädd för är att det kan vara risk för "Kahnbergssyndrom" på Pyörälä och Koivisto. Båda har ett anta riktigt bra säsonger bakom sig med mycket poäng, men båda floppade rejält och hade en kass säsong förra säsongen. Bara hoppas att de inte är stukade av det utan kan komma igång. Men vid sidan av dom så är det Andersson och Kallio som ska göra det. Eller ser vi Axelsson och Klingberg som ett offensivt vapen? Lasu och Sundström? Eller Wallén? De senare kanske kan bli jättebra med tiden, men drar inget stort lass just nu...

Är Lindqvist räddaren i nöden? Knappast en stor målskytt va?

Kommentera