Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1299479

Sv: Nu får det fanimej vara NOG!!!!
lu93rowa: Den som värvar har väl för fan inget med hur dom presterar på isen som!!!!!? man kan alltid ifrågasätta mixen i laget,det finns både unga talanger, etablerade stornamn och han har 2 spelare i lunkan å pebben som är spelare som ska smälla och göra grovjobbet så mixen på papperet ser bra ut men det har inte blommat ut som man tänkt.
Han värvar efter vad han tror kommer fungera sen kan det alltid flippa och floppa

Men i nuläget är det INGEN i frölunda som ens orkar spela hockey, ryggraden i andersson ,kalio mm. ser ju helbarnsliga ut på isen, talangerna ser ut att redan sitta på flyget på väg till nordamerika,de nya spelarna presterar inte som man vill, sen har ni kanske elitseriens sämsta målvakt i honken vilket är ett jätteminus.

Att skylla på att det är dåliga nyförvärv är skitsnack för de vet vi allihopa som kan något om hockey är att på papperet är frölunda ett ruskigt starkt lag.
Frågan är ist. om tränaren är rätt man att leda ett lag fyllt av egoistiska stjärnor??, eller om det ligger något annat bakom kräftgången.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nu får det fanimej vara NOG!!!!
Berka: Det finns en poäng i att Nubben felar, jag tycker att han skulle göra vissa förändringar. En spelare som Pebben som du nämner vad tror du han tillför igentligen? Han stjäl istid från unga hungriga talanger som vill visa upp sig. Kallio en spelare som antagligen passerat sista datum, en dryg egotrippad person dessutom, inte bara på matcher utan även mot medspelare under träningar, behöver Frölunda en sån just nu?

Nä Nubben har för stor plånbok, sen finns det massa andra saker som säkert har med det att göra. För ta Riku Hahl som var Timrås kejsare under 2 år vad blev det av honom i Frölunda? Lär väl bli samma sak med Pyrret, 7 poäng på 17 matcher varför!?

Nubben kan ta och sparka sina avdankade NHLspelare som inte blev nått därborta och börja jobba med unga hungriga talanger från allsvenska lag, eller Elitserie lag. Då snackar vi sportchef som hittar dom guldkornen.

Nya nyförvävet Pavel Skrbek, vad ska han ta honom för? Ett nytt ego, en ny hockey hora.... Nä Nubben han borde stannat i Timrå eller ett annat mindre lag som gör att han måste gräva fram spelare som tex Anton strålman, Oscar sundh, Björn svensson, Magnus Päjärvi, som han tog till Timrå och dom fick blomma.
Sen Berka låt dig inte luras av papperet!! Det ser bra ut, ja det håller jag med dig om.......

Lycka till, ni kommer nog ur denna svacka!
Kommentera