Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1763320

Sv: Säsongen 16-17
Härligt med en seger igår!!! Fast snacket handlar om en tackling som jag sett 40 11 ggr nu och blir inte klokare!! Ser ju inte ens ut att vara en tvåa?? Egentligen skall man ju inte behöva försvara huvud tacklingar men denna ser ju helt ok ut?! Tar den ens i huvudet???!!!tveksam till den utv!😎Hur som helst så vände den tydligen matchen då👍 då jag satt o pimpla rötjut😳😳
Många ägg i Kålleseum igår sköj att dom ledsna fick gå hem😝😝😝

Mike.F


Blir inga Live spel mer idag. Kör denna 8tling och tror Riktigt hårt på den! ;) vilka är med mig? 5,82 8/10 u!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16-17
Mike.F:

snyggt att ni tvålade dit Brynäs.

Ni fans måste bara tänka på att Brynäs fans och spelare har mensvärk mest mest hela tiden, speciellt efter en förlust. Ni kan ju tänka er hur jobbigt det är när de kommer in på vårt plank efter 15 raka förluster mot oss. Det gnälls, bortförklaras, grinas, gråts ut, snyft snyft... jeezuz spela hockey för fan.
Kommentera

Sv: Säsongen 16-17
Nu e ribban satt!! Kommer det en riktig huvudtackling så blir det 40 matcher så måste det bli! Pinsamma människor!! Har dom ens video?? Tveksamt!! Har tittat på tacklingen så många gånger och ser inte ens att den träffar huvudet!! Är ju en bröstvärmare som tydligen träffar hakan oxå men svår att se!!! Han blir groggy men e den ful??? Så nu e vi fula Frölunda😬 med dom mesigaste huvudtacklingarna i historien!! Dumma Figren o Dumma Sigalet!!

Mike.F
Kommentera