Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #579813

Sv: Frölunda VS Hv71
Klinth:

Bra skrivet, men jag håller inte rikltigt med ditt tankesätt här inne.Jag kan ha missförstått er, då ber jag om ursäkt. Jag har hållt på frölunda under många många år. (Det tycker jag visserligen inte spelar någon roll. Alla som håller på Frölunda skall vara välkomna.) Men bara för det så tänker jag inte sitta å rosa alla spelarna i laget när jag tycker att dom gör en dålig insatts. Självklart vill jag att laget skall fungera. Självklart vill jag också skriva hur bra dom är. Men när dom inte är bra så måste man ju för tusan få uttrycka det här. Annars känns det ganska tillgjort att ha en gästbok som denna, om man inte får kritisera matcher som varit dåliga.

Jag är inte orolig, eller ja nerver har man ju, att det skall gå dåligt resten av säsongen för frölunda. Absolut inte. Men jag tycker att efter en sådan här match känns det lite surt. Får man då inte säga det här och uttrycka oro så känns det ganska meningslöst att över huvud taget ha en gästbok.
Bara min mening.

Grabbarna i laget kommer garanterat rycka upp sig. När Frölunda spelar på topp, som dom gjorde under ett fåtal sekunder igår, så går det undan och ser riktigt bra ut. Sådan hockey vill i alla fall jag se. Gärna under en hel match.
Jag hoppas på Salo. Jag vill verkligen att han skall lyckas, men då får han även visa att han kan. Enligt min mening gjorde han inte det igår. Det måste ju också få vädras.

Hur som helst. Rolig gästbok, och jag hoppas alla får uttrycka vad dom känner å tycker.
Kommentera