HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

HV71 - Malmö

478268 · » Till forumet


Sv: HV71 - Malmö
Måste ju slänga in ett grattis till er också. Tror Dysso var lite nöjd ikväll....:)
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
Paddan:
 
Nej, den här har inte bråttom, skulle aldrig försvinna innan han dragit en hövding med husse...vilket förhoppningsvis lär ske framåt vårkanten ;-)
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
Et tu Brute: Prosit!
Låter som att du måste skaffa något mot den där förkylningen. ;)

Riktigt lyckad debut verkar det ha varit för era nyförvärv. De verkar ju dessutom inte ha lika bråttom hem som SSK:s vita blixtvärvning.
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
Et tu Brute:

Jag instämmer. Tack, Cheechoo, och fortsätt gärna i samma tempo hela serien ut. :)
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
 
 
Gitchi-Meegwetch!
 
 
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
Dysso: Ja, poängen blir desamma...:-) Håller med om att de försvann litegrand efter första perioden, men de hann med ett och annat fint byte därefter också. Det var inte så långt borta att de gjorde varsitt till.
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
OskarB:

Även om han inte får målet så borde det väl bli en ass, så poängen blir detsamma, 2 per nyförvärv. Ska bli grymt kul att se HV - LHC på plats! Bara att hoppas att dom blir bättre och bättre nu, vad jag förstod av hockeylive så orkade dom inte riktigt hela matchen och försvann lite efter första och delar av andra?
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
Dysso: jaha, tack för svaret..då känns det genast mycket lättare, för ett heltänt linköping som vunnit över frölunda i en kokande chocklad fabrik är inget att leka med...

men nu är det ju tvärtom, HV kämpar vidare med 2 kanadicker i spetsen i ett propp fullt kinnarps...det är inget att leka med det heller
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
Dysso: Jag undrar om inte Cheechoos första mål kommer ändras, han sa själv i en intervju i arenan att han nog inte var sist på pucken. Det studsade lite framför mål innan den slank in, svårt att se.

Det andra han gjorde var dock riktigt snyggt!! De här grabbarna kommer bli en tillgång för HV!
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
pontare:

Matchen mot LHC spelas i KA, inte i cloetta.. Det är många hemmamatcher för HV nu.
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
Dysso: Ja, helt rätt..nu gäller det att hålla i och komma in i vågen som jag snackade om..man kan inte begära så mycket i matchen mot LHC i chocklad fabriken men man hoppas ju på det bästa, sen är det 3 nya pinnar på Malmö (igen) på lördag

Bra kämpat HV och tack för att fyllde upp mina önskningar Jonathan och Malhotra 3 mål och 1 ass är inte illa första matchen, ser fram emot fler mål

Nu laddar vi om och tar nya tag inför nästa match

Kämpa HV kämpa
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
3 mål, och Malholtra fyller på med en assist, 2 poäng var. Bättre inledning kunde dom inte få! Fruktansvärt skönt att HV vann den här oerhört viktiga matchen.

Övriga resultat var väl rätt ok för HV, även om det var synd att SSK kunde avgöra mot Mora i sudden. Om jag sett rätt nu så kommer HV gå upp på 9'e plats, på samma poäng som SSK på åttonde. Gäller att ta poäng några matcher i rad nu för att rycka förbi.
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
pontare:

Och så var den önskan uppfylld också, Cheechoo satte trean... :)
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
Dysso: aa joo, det blev som jag ville, men det är 2 perioder kvar hoppas de nätar en gång till ;)

Håll i detta nu HV, mot slutspel
Kommentera

Sv: HV71 - Malmö
pontare:

Efter första perioden så ser dom onekligen ut som Frälsare. Ett mål var, det smakar inte alls illa den här gången... (än, kanske man ska tillägga)

Håll i det här nu HV, mot slutspel!
Kommentera

HV71 - Malmö
***
Nu väntar ännu en av alla måste matcher, Malmö hemma, denna måste vi vinna! Nu har Jonathan Cheechoo och Manny Malhotra landat i Jönköping, och hoppas att de får ett varmt välkommnande av publiken och hoppas också att någon av de kan sätta en puck också, eller varför inte båda två. Nu måste vändningen komma, bara man kommer in i en vinnande våg, så kan allt hända, ett bra xempel är ju förra säsongen då HV kanske inte spelade på topp i en match men som ändå gick vinnande ut ur duellen...

Nu gäller det! Kom igen vårt kära HÅVE BLÅ, kom igen...
Kommentera

478268 · »