HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1026571

Sv: FINAL
kryptonit:

Jag tycker inte att man skall beklaga förluster. Sådana yttringar hör till looserkulturerna, men det är ju möjligt att du hör hemma där. Däremot, om du nu har så stora sympatier, så skulle du kunna gratta LHC:arna i deras gb.

Klart att man kan bli irriterad på mindre begåvade utvisningar. Fast igår orsakade inte Ward och Jämtin mer än 4 minuters bp tillsammans. Det fanns andra saker som var betydligt mer irriterande och matchavgörande.

Exempelvis ett backpar som var inne på fyra backlängesmål varav den ena "bjuder" på två och den andre var något sparsammare.

Johan och Melin steg av banan med -3 i protokollet. Sådant håller ju knappast om man tänkt vinna borta mot LHC, även om nu Johan är förlåten för första målet.

Vad som visar sig vara onödiga utvisningar eller inte, är lite svårt att sia om i dagsläget, då en enskild match i finalserien, kan visa sig spela mindre roll.

Hur som helst. HV satte två i pp och en på straff. LHC utnyttjade bara ett pp. Både HV som LHC förfogar över ett vasst pp. Fast när vi kommer till bp spelar HV i en division för sig själva så här långt.

Så visst, det finns säkert all anledning att återkomma i ämnet onödiga utvisningar. Igår hade det dock ingen avgörande betydelse. 
Kommentera