HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1029596

Sv: FINAL
Häftig match igår. Roligt dessutom att HV lyckades dra det längsta strået. Nu lever matchserien allra högsta grad och frågan är om det inte vänder nu?

Hv krigade verkligen till sig denna seger. Även om jag trodde att Ledin helt själv skulle förstöra chanserna eftersom karln var rejält överhettad från start och såg ruskigt ovårdad ut till en början. Lyckligtvis lyckades Kenta tygla hans känslor och förmå övriga laget att kämpa sig till denna seger.

Annars är det anmärkningsvärt hur svårt HV har för LHC. Är det LHC som spelar ett sådant spel som inte passar HV eller ser HV-spelarna lite loja ut? Med semifinalen i färskt minne så tycker jag att HV-spelarna såg betydligt mer fokuserad ut. Någon med större hockeykunskaper kanske kan förtälja sanningen?

HV lär behöva de två kommande hemmamatcherna, annars kan det bli tufft. Matchboll redan i nästa hemma för LHC (med en förlust nu senast i Cloetta center) borgar för att det kommer bli oerhört tufft för HV att ta en till så tätt inpå.
Jag håller i alla fall en tumme för HV71. Om inte annat skulle det vara skoj för Kenta att visa att han gjorde ett bra val då han skrev på för er.

Lycka till!
Kommentera