HV71

7177 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1033023

Sv: FINAL
distanserad:

Tackar! Den gratulationen värmde och visar (i min värld) på att det finns högre värderingar än enbart sportsliga prestationer.

Däremot har jag blivit för gammal för alkoholorgier. Fredagen hade egentligen varit perfekt eftersom det numera tar två dagar innan man är människa igen. Men den här gången hoppade jag på det.

Vet inte om det kanske är ditt och Larionovs förhållningsätt när ni diskuterar hockey, som gör att jag faktiskt har vissa sympatier för vad ni drabbats av två år på raken. Surt sa räven, jag vet inte ens hur det känns att förlora en final. Dock så är det ju inte så svårt att tänka sig vilka avgrundsdjupa skillnader det är rent känslomässigt, att vara den som förlorar en final, speciellt om man haft ett fast grepp, som man sedan tappat.

Detta är väl ingen tröst egentligen, men den forne landslagsmannen i fotboll och Åtvidabergaren, Roland Sandberg kommenterade en gång en situation där han hade missat öppet mål. -"Det var motgräs."

Jag är inte så säker på att motgräs existerar, fast det kanske mera var en sinnesbild som den gode Sandberg förmedlade till den samlade journaliskåren. Är det på det viset, så kan man gott konstatera att ni drabbats av en rejäl dos motis och att ni numera bör ha en hel del innestående hos Fru Fortuna.

Fast och andra sidan har det gått rejält fort för er ändå och jag tror faktiskt att i eran backspegel, någon gång, så kommer detta vara något som Cluben lärt sig av och går stärkta ur. Ni tillhör ju nu, sedan ett antal år tillbaka, toppskiktet av svensk hockey. Erat lag kommer förmodligen att ändras på en hel del punkter de närmast kommande åren. För detta har ni kanske den vassaste organisationen i Sverige i dagsläget, så ni lär vara att räkna med även framledes och någon gång lär det vara eran tur också även om det kanske inte känns så just nu.
Kommentera