HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1247621

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010
Et tu Brute:

Det har dock gjorts namninsamlingar av Philly fans som vill se Lindberghs tröja i taket. Så uppenbarligen så är han älskad ändå.

Huruvida Corso får vara på isen hela matchserien ligger väl mer i händerna eller snarare benen på sådana som Torp.

Hur du kan få en skallning till "fumlande" är jag dock nyfiken på.

Men det hedrar dig att du kallar Torps tackling vårdslös även om det mer är en passande beteckning på hela hans spelstil.


Men vi kan väl enas om att det är kul med slutspel?

Det är väl första gången på hela säsongen som du slipper ränna här inne och prata med dig själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En Hink Full Av Finurligheter - Kvartsfinalen 2010

Simmalugnt:

Ja, i Philadelphia är Pelle älskad av gräsrötterna. Men dom kan ha hur många insamlingar som helst. Dom som sitter på besluten lär inte ändra på sig. Pelle har gjort bort sig som ambassadör för Flyers och det kommer man aldrig att hylla. På sitt håll älskar folket Strimma, på annat håll är familjen Thörnberg legendariska, så visst kan man vara älskad ändå.

Jag tror nog att Corso orsakat ett tidigt energiläckage. Förmodar att det väntar uppsträckning från Challe och ganska klara direktiv att hålla sig i skinnet. HV:s trashtalkare, kommer att utnyttja läget, eftersom det är så uppenbart, eller så offrar man en bonde. Få se om Corso kan hålla sig kall eller om han tappar konceptet och får onda ögat av Challe.

Skallningen har jag missat bland länkarna. Den jag åsyftade och som jag klickade på var när han satte sig i knät på en Timråback, efter att haft uppenbara problem med balansen.

Slutspel...creme de la creme :-)

Japp, det här är nog första större insatsen sedan kvarten förr året.

Kommentera