HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1247903

Sv: Inför slutspelsvalet

distanserad:

Riktigt så lätt, tror jag inte att det blir. 4-2, vilket innebär att HV avgör där uppe i kvartsfinal 6. I övrigt så blir det hemmasegrar.

Frölunda är ju en fantastisk motståndare i slutspel. Det blir rolig hockey, men är du nöjd med just Frölunda? Känns som dom har lite större potential i ett slutspel än vad dagens FBK har. Dessutom var det väl just Frölunda som vände en slutspelsserie som ni hade ledningen i med 3-1? Det kan spöka! :-)

Hörde att laget var försett med munkavel! LHC tar sig an detta med det beprövade - "tala är silver, tiga är guld". 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför slutspelsvalet

Et tu Brute:Nja, det är väl bara Norrena som inte vill prata så vitt jag vet? 

Eftersom jag är en hockeyälskare framförallt så tycker jag det ska bli jävligt kul att möta Frölunda, och jag hoppas båda lagen höjer sig rejält i slutspelet. Tror det kan bli riktigt rolig hockey att titta på då. Men jag kan hålla med dig om att hade jag fått välja så hade jag nog tagit FBK som ser lite svagare ut på pappret i alla fall. Samtidigt så har ju inte frölunda imponerat egentligen någon gång under serien så att fullständigt ställa om till klapp klapp bara för att det blir slutspel som många "experter" tror - tror jag inte på. I så fall så tror jag LHC trots allt har högst lägsta nivå, och slipper vi nu fler skador så tror jag vi går vinnande över 7 matcher. 

Men - ska tilläggas - vi har visat under grundserien att vi är väldigt väldigt beroende av vissa nyckelspelare. Zacke kan vi inte göra nåt åt nu, men han kommer saknas oerhört. Självklart är pigga tjecker och Mårtensson ett måste - men framförallt måste nog Musse hålla ryggen hel. Han är otroligt viktig för laget.  En sådan som Andreas Phil som kanske inte är stjärnan i laget har ändå visat sig saknas oerhört när han varit skadad. Norrena är helt klart en nyckel, samtidigt som jag har stort förtroende för Engstrand som kommer bli en toppmålvakt inom några år. Sen är det naturligtvis viktigt att Mange håller sig på benen. PP utan honom är rent av uselt har det visat sig.

Men men, det är väl lika i alla lag - utan vissa spelare rasar spelet. 

Personligen hoppas jag Matte C höjer sig ett par nivåer och visar vad han egentligen kan. Ska också bli kul att se Jämtin, som nu fått en hel säsong med försäsongsträning i kroppen bakom sig, taggad till tänderna i ett slutspel.  

Ah - äntligen börjar det!

Kommentera