HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1254722

Sv: Semifinalen HV71-saik

250kg kärlek:

Då vet du mer än mig :-) Känns väl lite som att SAIK är ute efter rubriker, som skall invagga motståndaren i falsk säkerhet. Att anta att man får en behaglig resa är väl det värsta misstag man kan begå?

Tenkrat, Forsell och Adam Larsson, spelade inte sist heller. Enligt AB så har även Söderström och Skrbek hamnat på skadelistan, men efter vad jag har hört så spelar Adam idag. Då har man egentligen bara ytterligare en spelare borta, i jämförelse med semi 1.

Känns som att HV har minst lika mycket spelare borta i, Lance Ward, Per Ledin och André Petersson :-)

Få se om det blir lika mycket schack i KA idag som det var i Skellefteå i torsdags. Det är inte ofta man ser 5 HV-spelare ställa upp på egna blå, när motståndaren anfaller. SAIK fick smaka på sin egen medicin och fick ett sent avgörande mot sig. Tror att de kommer att satsa friskare framåt idag, när HV troligtvis inte kommer att vara lika defensiva som sist. Står det 1-1 i matcher i kväll så är ju Skellefteå utan tvekan med i dansen igen. Gör HV 2-0 i matcher idag, tror jag även Skellefteå inser hur tungt det blir.

Dagens tema blir odödlighet. Ens tid på toppen är utstakad i. Därför överlever man så länge som möjligt med ödmjukhet. Egentligen så finns det bara en sorts odödlighet. Spanjoren säger "Rock'n roll no moirá jamás" och det är precis vad nedanstående låt handlar om. Dock kan vi konstatera att inte ens Napolitano "Pappo med guran" undgick sitt öde. Han gick ur tiden 2005, men temat lever.

http://www.youtube.com/watch?v=SWfB6-kJzik

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semifinalen HV71-saik

Et tu Brute: Idag vann SAIK rättvist. Tycker att HVs desperata försök med att ta ut målvakten när 5 minuter återstod talar sitt språk. Otroligt imponerad över detta unga Skellefteå som eliminerar er offensivt.

Får man tro att SAIK möter Djurården i en final? Häftigt i så fall.

Kommentera