HV71

7178 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1335455

Sv: Elitserien 10/11
Et tu Brute: Ja det är ett så sanslöst gullande med 08-lagen så man tror inte det är sant!! Vilket annat lag som helst ute i landet hade ju jagats av massmedia "VAD ska ni göra? Hårda straff väntar!" osv, men här, intet??
O fjollorna på Häxpressen/Aftonslaskan går på Galor, "glömmer" de små skärmytslingarna i derbyt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Elitserien 10/11

zigge:

Åtminstone så borde Hockeyligan gå i bräschen och statuera exempel. Framför allt för att lägga tyngd bakom sina skärpta riktlinjer, att när man stämmer i bäcken skall det fanimej höras.

Att det var mycket jävelskap på gång, hörde jag ryktesvägen, minst en vecka innan matchstart. Därför var det föga förvånande när Hockeyligan gick ut med sitt pressmeddelande, den 20 december, alltså två dagar innan match.

Ja la en blänkare om det i denna gb den 20:e (se längre ner) men fick ingen respons, varvid jag drog slutsatsen att samma sorts rykte som jag hört, inte hade tagit vägen norrut.

Som det är nu blir det bara en stor jävla fars när Hockeyligan i förväg hotar med hårdhandskarna, vilket ger effekten större problem än någonsin och därefter lägger sig platt på backen och tydligen både blundar och håller för öronen.

Så det var nog inte sista gången vi fick bevittna något liknande, snarare är det väl så att detta handhavande triggar till nya idéer. Många kommer säkert satsa stort nu när det bara är ett derby kvar och man rimligen inte kommer att få spela något derby inför tomma läktare denna säsong.

Ett sådant straff skulle iofs kunna hänga med till nästa säsong om AIK hänger kvar i ES. Men då skriver vi hösten 2011 och då har ju de flesta dårarna fortfarande sin fotbollskaramell att suga på i ytterligare ett par månader, så de lär ju inte bry sig nämnvärt.

Kommentera