HV71

7178 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1344360

Sv: Elitserien 10/11

Frisco:

Nja, det får vi nog säga att det är till en viss del. En utematch rakt upp och ner är väl inte så upphetsande direkt, eftersom man är utlämnad åt vädrets makter.

Men vad jag har hört idag så blir det en riktig höjdarvecka. 71/72, fanns det fyra länslag i näst högsta serien. HV71, Tranås, Gislaved och Boro/Landsbro. 72/73, var även Skillingaryd och HC Dalen med. Kenty (nuvarande LHC) spelade också i samma serie som HV, 71/72. Det skall även finnas trevare utslängda till de dåvarande allsvenskarna Tingsryd och Nybro. Det är upplagt för årtusendets veteranturnering i Småland :-) Ett scenario som knappast är tänkbart 2021 när HV fyller 50.

Det finns också långt gångna planer på att återuppväcka övriga jönköpingslag som sysslat med hockey, just för denna vecka.

Kvalseriehjältarna från 79 samt guldlaget 95 kommer också att ställas mot diverse motstånd. Esa Keskinen kommer alltså att beträda helig mark för första gången på över 10 år :-) Vem vill missa det?

Gott om mat, musik och dryck kommer det också vara. Så själva utomhusmatchen är inte Eventet! Det är en avslutning på ett Event...och däri ligger det nog en del nytänkande.

Kommentera

Svarskommentarer