HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #2191750

Sv: Hockeyallsvenskan
hockey_21: Nä men man har genom åren satt ihop skapliga lag får man säga. Man misslyckades i år och lär inte göra om samma misstag. Förstår att det svider för Modofans som äntligen fått hopp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyallsvenskan
Bifbiffen: Jag tror inte det svider alls för särskilt många MoDofans. Klart det hade blivit enklare med ett kraschande och brinnande Brynäs som föll ner istället för HV71.

Men nog tror jag det kommer bli bra på sikt, det handlar om att lägga en stabil grund nu och där har vi äntligen bra förutsättningar med ett personer på ledande roller. Därför är folk hoppfulla.

Vi hade en 4-års plan på att gå upp förra året, vilket ledde till en allsvensk final. Vi har ingen specifik tidsram för att gå upp på det sättet nu, men vi kommer alltid att satsa och tävla för att gå upp till SHL.
Kommentera

Sv: Hockeyallsvenskan
Bifbiffen: Jag tror hoppet grundar sig i att göra en bättre tabellplacering än i år och gå till ett slutspel och vara konkurrenskraftig. Att få en stabilitet i föreningen och laget. I det spelar HV's vara eller icke-vara i HA ingen roll och det svider inte det minsta.

Jag tror i alla fall att den klara majoriteten av MoDo-supporters nöjer sig med den målsättningen efter "hela havet stormar" den här säsongen och slutet av den ännu tidigare.
Kommentera

Sv: Hockeyallsvenskan
Bifbiffen: Ledningen har fullt förtroende för sportchefen som byggde shls sämsta lag med en lönebudget på säkert 15 miljoner mer än iko. Jag sitter lugn så länge hult är kvar som sportchef.
Kommentera