IF Björklöven

346 inlägg · 59 ämnen

RBK-IFB i premiären

195456 · » Till forumet


Sv: RBK-IFB i premiären
D Quaid:
Mycket bra fråga, men jag tror dom har något ess i bakfickan. Så Rögle sattsar smart. Det är nog möjligt för Rögle, men inte för Löven. Om löven inte sattsar så kommer inte publiken så dom har inte mycket val,men dom har ändå som målsättning att vinna elitserien inom sex år....hur nu det ska gå till. Men det är ändå bra att ha ambitionen att försöka. Nu med två nya spelare som jag tror kommer att betyda mycket när dom har komit in i spelsystemet mm mm. Kval serien tror jag stenhårt på men elitserien kan bli svårt med tanke på hur starka alla lag är där numera, man får hoppas att linköpngs och mifs dåliga form blir ännu sämmre i ett eventuela nedflyttnings matcher.
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
Detroit-RED:
OK, kolla vilket lag som leder Superallsvenskan så får du lite bättre koll på Rögle...hehe!
I en kvalserie kan precis vad som helst hända. Det vet vi sedan innan.
Jag tror dock inte att Rögle skulle ha mycket att sätta emot elitserielagen i år. Fan, jag skulle bli skitglad om Rögle hamnade i kvalserien över huvud taget.
Vad Rögle håller på med är en långsiktig satsning. Man spekulerar inte längre bort pengar som inte finns. Blir denna våren en publik succé, så kan satsningen fortsätta. Om inte förutsättningarna ändras alltför mycket (stängd liga et.c.) är det nog realistiskt med en elitseriesatsning om 2-3 år. På riktigt alltså.

Hur ska Löven klara elitlicensen 2004, med två millar i leverantörskulder?
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
D Quaid:
Jag har ganska dålig koll på Rögle, tror du dom har någon möjlighet att ta sig till elitserien??
Jag tror det kan bli svårt att besegra nått av elitserie lagen med undantag för linköping, om dom inte får ordning på spelet förstås.
Dom har för mycket pengar i elitserien. Löven osh SAIK kan kanske slås om en plats men som jag skrev jag har dålig koll på Rögle.
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
D Quaid:
Som du kanske läst så gick det inte att få Parks till Löven i år men men vad gör det?
Löven har istället tagit in en väldigt meriterad back vid namn Zarley Zalapski som har spelat över 700 NHL matcher, rutin i massor alltså. Man har även tagit in en ny forward, Chris Marinucci som även han har en del rutin från NHL.
Nu hoppas jag bara att dom kommer in i spelet snabbt och gör sitt jobb så ska nog Löven bli väldigt svåra att besegra.

LÖVEN FOREVER
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
- Det var ett jäkla snackande från deras transatlanter. Edmonds skrek på mej "you're too fat, much too fat" och sedan dök det upp tre spelare som skrek samma i kör. Figliuzzi ville att jag skulle hem till honom och göra diverse perversa saker. Det var ju solklart att det var de som sökte upp oss i första pausen för att starta bråk.

Mogna transatllanter ni har......det e ju så man får skämmas på era vägnar, att så bra hockeyspelare kan sjunka så lågt....pinsamt
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
trafix:
Vad är det som står mycket nu, som du undrar kommer att stå lika mycket efter matchen? Jag har svårt att följa ditt resonemang.
Sen behöver du inte tycka synd om Rögle. Vi klarar oss nog ändå.

Hur blev det med den där Parks? Vill minnas att han grinade till sig ett matchstraff senast det begav sig här nere. Eller det var kanske någon annan?
Fast det ska bli kul att se Österby igen. Sannerligen en backklippa som inte glöms av Ängelholmspubliken i första taget.
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
Inte för att det märkar vara något direkt liv här men kan medela att det har börjat snöa här nere så ni kan ta Renarna ner till matchen på onsdag. Jag lovar att ficksa en hedersparkering åt de.
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
D Quaid: Stackars Rögle. Undra om det står lika mycket
efter matchen. ÄLSKA BJÖRKLÖVEN!!!
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
Ja Ni får det tufft nere i skåne ska ni tro hah Heja RÖGLE
Kommentera

Sv: RBK-IFB i premiären
Välkommen till Ängelholm den 8.,man får hoppas att det slutar på samma sett som sist ni var på besök!
Kommentera

RBK-IFB i premiären
Ni ska till Ängelholm den 8 januari ser jag. Får se om löven åker skridsko då?
Kommentera

195456 · »