IF Björklöven

396 inlägg · 60 ämnen

Inlägg #2060809

Sv: Ett medgångslag som har få supportrar ute i landet
Spock:
Ja så kan man se på det och håller med dig om att här inne på HS var man länge ensam som skrev, under denna säsong har det ramlat in en hel hög av Löven fans.. Har frågat de flesta av dem om vi inte skua ta och skaka liv i våran egen bok med ett svalt intresse som resultat, vilket jag kan tycka är lite märkligt för det går sjukt bra att vara inne och ibland trolla på andras böcker!
Visst har även jag skrivit icke relevanta saker i tex MoDo boken och fått en snäll reprimand för detta..

Sedan finns det "vissa" som bara är ute för att provocera vilket kan tyckas vara lite märkligt, men det får stå för var och en!..

Om Löven har en så kallad "skuggbudget" ställer jag mycket tvivlande till, men helt säker är jag på att det är PK som lägger riktlinjerna på hur laget ska spela..
Men detta med ekonomi och vilka medel som används för att köpa spelare för är lite unikt inom svensk ishockey, är själv aktiv inom en rätt så stor förening i en annan sport och det finns inte på kartan att vi skulle kunna göra som vissa hockey lag gör, handlar för pengar som man inte har utan hoppas på att de kommer in senare!!
Se på tex AIK i HA och Oskarshamn i SHL bara detta år, AIK kunde knappt betala ut löner till spelarna, veckan efter att pandemin slog till så började de värva i sinne!..
Visst de pratas om nån oljefinansiär och gud vet vad men tillåt mig tvivla, galopperar AIK att ta sig upp till SHL så lär hockey sektionen förmodligen att läggas ner..
Måste vara en av den mest rutna soppan i svensk idrott genom tiderna!!
Men det är min personliga teori på det hela bör jag nämna!..

Ska hur som helst bli mycket intressant att följa det!!..
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ett medgångslag som har få supportrar ute i landet
Jaca: Inom fotbollenssfär är det ju nu mer förbjudet att låta externa finansiärer betala för spelare. Detta eftersom många affärer och lösningar skar sig efter en tid. När fan var på väggen blev det ohållbart för många föreningar.
Definitivt ett upplägg som behöver granskas även inom svensk ishockey.

Det går ju alltid sjukt bra att vara inne och trolla på andras böcker, då kan man skriva ursäkta för off topic när man får motargument. ;-)

Om jag förstår dig rätt är Kenttä lite av en överhuvudtränare?
+1
Kommentera