IF Björklöven

755 inlägg · 66 ämnen

Inlägg #2125659

Sv: Apropå nånting...
Mezdah:
Hej Mezdah

När Skellefteå blev utan tränare då Tommy Samuelsson tackade nej härom våren då var det nog många som trodde på en återkomst för Wallson hos Ske då han till och med bodde på orten. Men nix, Kentää "snodde" honom till Löven medan Ske satsade på oetablerade Falk till sitt bås. Då trodde jag att PK gjort ännu ett kap. Och som säsongen startade så stärktes de intrycken. Men nu vette fasen. Man börjar kanske förstå hur han kunde hålla sig arbetslös trots att många föreningar satsat på oetablerat i ledarroll. Ex Bert i LHC mfl...
Hur låter det på hemmaplan du som är mer insatt än mig? Finns förtroendet kvar gällande Wallson?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vombat: Svårt att säga, de som kan veta något om Wallson finns nog närmare laget. Men, det jag vet om hur sånt funkar är att ibland kan (en duktig) ledare på något märkligt vis dra energi ur ett lag beroende på hur samspelet fungerar. Det behöver egentligen inte vara något fel på karln. Jag som åskådare känner bara att det finns något som drar energin åt annat håll än ner på isen i varje byte.
Jag kan ha fel. Det har jag ofta. Men ungefär i detta läge gjorde Virus ett nytt handslag i laget säsongen 86-87. med lyckat resultat. Det kanske var vid jul ungefär.

Nån annan här på orten som har annan bild?
+1
Kommentera