*/ ?>

Inlägg #2248616

Sv: Apropå nånting...
TIKTok: Grattis till vinsten, tyvärr fanns inte huvudena med idag, tyvärr. Borde blivit en rysare åtminstone, men hemmalagets supportrar är väl lyckliga ändå. Känns som att man blev snuvad på en spännande match åtminstone
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
puffe: Tack, självklart är vi glada även om det gick lite för enkelt igår. Ingen av matcherna blev speciellt spännande när båda blev avgjorda i första perioden.. Stör mig fortfarande hur vi kom ut i fredags.

Ska vi sammanfatta helgen så blev det som sagt aldrig några rysare vi fick se så på det viset blev det lite av ett antiklimax.

Frågetecken inför december, den helgen blir intressant.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
puffe: jag håller med. Detta dubbelmöte hade förtjänat att bli två rysare istället för två krossar i första perioden. Jag älskar när en match är på förhand svår, det är tuff och hård kamp och löven till slut tar hem det. Förstår om man som MoDo- supporter känner likadant. Nu blev det varsin ospännande vinst. Dela på poängen. Som om vi suttit vid en lägereld och styckat ett djur tillsammans, grillat och ätit hälften var.
Just nu är jag iofs glad att löven inte torskade, men kan inte heller glädjas fullt ut eftersom vi ställde till det så igår.
Hockey är konstigt.
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
puffe: Tycker MoDo vek ner sig tidigt idag. Dåliga runt eget mål och i slottet. Matchen var slut innan den ens börjat kändes det som tyvärr, men jag njöt ändå av förståeliga skäl!
+3
Kommentera