IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2295970

Sv: Apropå nånting...
Iceman99: Wallson har inte fått ut i närheten av max under hans 2 år i Löven, prestationen i år är alldeles för ojämn. De är fakta. Han har sågats på många ställen men av Lövensupportrar och blivit utsatt från galghumor av Skellefteå & Modosupportrar, det är inte speciellt konstigt, Glader blev det i Modo med. De är del i jobbet när man är i en större klubb.

Har dock aldrig sett hårdare ord än "Avgå / Sparka Wallson". Tippar mer på att hans son som är tränare i Teg och hänger på hallen varje dag, är less på höra surret från folk efter varje förlust att han måste bytas ut.

Kan nog garantera att Wallsons optionsår inte förlängts nästa säsong ändå, nu kan han vinna lite sympatier hos folk istället, och samma supportrar som njöt & hånade han när de gick dåligt.

Vad gäller juniorsidan så har Löven inget lag i superelit och så länge man inte är i SHL och saknar ekonomiska resurser att driva en bra juniorsida är det bättre spelare lämnar för andra hockeygym och kommer hem till Löven sen som Wille Eriksson, Possler, Axel Ottosson lira J-20 Elit norra mot skräpgäng blir du ingen hockeyspelare av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Greg P: Angående hat, ska det vara hatkampanjer från supportrar som tvingar tränare att sluta för sin och familjens mående. Om nu det var så viktigt för fortsättningen borde inte styrelsen och sportchefen agerat tidigare. Är det så att supportrarna har rätt tyder det på en svag styrelse och sportchef. Kanske dom borde avgå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Greg P: Jag tror du har helt rätt i ditt svar till Iceman99. Som icke-SHL-lag är det svårt att dra till sig de talanger som utvecklas i rasande fart. De går i regel till andra hockeygymnasium och kan redan där få närmare till elitlagsverksamheten.
Lag likt Löven kan få hem hemvändare eller ta upp någon late bloomer från sina egna, men då är det inte heller de spektakulära talangerna som det skrivs mycket om.

Jag håller med om att vi inte haft så mycket farligt i denna bok, men skrev som jag gjorde bara för att det var som att det började barka iväg lite.

Men jag är mest intresserad av hur klubben kan lösa tränarfrågan på bästa sätt nu. Det är superviktigt att det blir en bra kombo mellan spelare och tränare.
Kommentera