IF Björklöven

3469 inlägg · 96 ämnen

Inlägg #2344527

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: ja, det är solklart att Löven har åkt på en riktig shit-sandwich inget snack om det. Jag hoppas att rättvisa skipas och ni går upp snart. Jag håller till och med med om vad du säger om SHL-dopat. För något långsiktigt lagbygge har det ju inte handlat om för HV71 utan det var ju att utnyttja ekonomin och signa färdiga bra spelare så att man kunde kompensera för bristen på tid för lagbygge så att man (ursäkta uttrycket) inte fastnar i HA som Modo har gjort. Allt på ett kort! Det jag inte tror på är bara det som sägs om korruption.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Windom Earle: Jag vill bara klargöra att jag inte har något mot vanliga supportrar. Men både HV och FBK är rikast i Sverige. Och DIF=Stockholm=makt, och pengar är makt oavsett vad man tycker om det. SHL, SIF, CMORE(Hockey) osv har intresse i klubbar där pengarna finns.

Stor risk för korruption där man kan påverka domare, "referensgrupper", "lotterinämnden" m.m när man har kapitalet i ryggen som dessa klubbar har. Vissa SHL-klubbar har även velat stänga ligan och bara det är så jävla fel. Löven och Luleå har fått mycket märkliga domslut emot sig i finalserierna.

Jag litar ungefär lika mycket på klåparna inom svensk hockey som klåparna i regeringen och politiken - inget alls alltså. Korrupt överallt, jag tycker du har en övertro på att allt går rätt till för det gör det inte, långt ifrån. Men det är typiskt svenskt att tro gott om allt och alla.
+1
Kommentera