IF Björklöven

2372 inlägg · 86 ämnen

Inlägg #2345250

Sv: Apropå nånting...
hajraj: Löven och Luleå bortdömda mot HV OCH FBK. GRATTIS!
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Fröberg borde inte fått 2 minuter, men det påverkade knappast matchen. I mitt tycke skulle FBK fått en utvisning för tripping innan precis innan 0-2, och jag antar att det är främst den du syftar på? Där kunde det ha varit 1-1.

Men jag tror att du är lite fel ute om du gratulerar HV-fans till en FBK-seger. Som Martin Thörnberg lär ha sagt på frågan om vilken match som är viktigast att vinna: "-Jag hatar Färjestad, det gör man om man spelar i HV!" Jag höll en tumme för Luleå av olika anledningar.

Men oavsett det så tror jag att det jag och Hajraj opponerar oss emot vad du torgför om korruption till förmån för vissa klubbar, bland annat HV och FBK. Men jag saknar ju två klubbar i ditt resonemang, är inte Frölunda och LHC del av denna komplott också?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Löven och Luleå bortdömda mot HV OCH FBK. GRATTIS!
-----------------------------------------------------------------------------------
Vi förlorar p g a att Färjestad är effektivare på sina målchanser, och att vi är vad det verkar.. för evigt tycks vara otursförföljda i avgörande situationer... Om det nu beror på det???

Vi har ju aldrig haft mer än möjligen 1 riktigt giftig målskytt i någon upplaga av vårat lag de senaste 25 åren, och då blir det tyvärr på det här viset...

Färjestads första mål är ett flytmål... sen det andra är ett kliniskt avslut. Resten är historia.

Jag trodde att jag skulle må sämre än vad jag gör, men jag vann iallafall några tusen på spel på att FBK skulle vinna, då jag i ryggmärgen faktiskt trodde att det skulle bli så, och visst..., domarna var möjligen ett uns på FBK:s sida sett till hela matchen, men vi förlorar inte p g a dom utan, SOM ALLTID, p.g.a EN ENORM INEFFEKTIVITET, och en vad det verkar ändlös OOOTUR..
+3
Kommentera