IF Björklöven

3851 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2368746

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
empa11: Men ärligt, vad har Jonte för koppling till Sundsvallstrakten egentligen? Ingen förstår mer än han själv.

Jonte hjälpte er upp mot oss när Kevin Poulin höll på att sänka er totalt! Jag kom ihåg när Kevin psykade skiten ur Jonte, tyvärr höll det inte hela vägen pga pojken Dahléns otroliga skills och ni gick vinnande ur striden. Utan Östersundsfostrade Jonte vore ni sämre än MODO idag som sagt. Skellefteå, Modo och Timrå. Givetvis vill ingen av dessa klubbar att det ska gå bra för Löven för då skulle dessa tre klubbar gå om intet. Det förstår alla med lite sans och vett i hjärnan, därav ert enorma fokus på Löven och smutskastningen av Kenttä och hans importvärvningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
Klåparna: Hamnar man i en så fin klubb så uppstår en viss kärlek. Jämtland är inte orimligt långt ifrån Timrå, vilket ni borde fatta med era löjliga upptagningsområden :-). Finns nog inte så mycket mer att säga, Jonte är Timrå och Timrå är Jonte just nu.

Om jag ska vara helt ärlig hade vi slagit er oavsett. Finns hjärta i vår klubb, era inhyrda legosoldater kommer aldrig skapa det åt er. Tyvärr är det så. Jag må låta hård mot dig, men jag är egentligen för Norrlandshockeyn. Jag älskar vår rivalitet, jag älskar att vi utmanar pengapungarna söderut trots mindre förutsättningar. Även om jag avskyr vissa lag i stunden, så hejar jag på Norrlandshockeyn. Men Lövens identitet med Känttä är jag så jävla anti så det finns inte. Och det äcklar mig hur vidriga ni Lövenfans blivit med den? Ni köper allt han gör bara för att det gett er några finaler ni torskat helt rättvist. Ni har liksom 13 importer i år va, varav 8st amerikaner? Så länge ni beter er som skräp och går ner på knä framför Känttä med denna taktik, kommer jag alltid hålla er lägst respektabel av alla norrlandsklubbar.
Kommentera