IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2368803

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
Klåparna: Hamnar man i en så fin klubb så uppstår en viss kärlek. Jämtland är inte orimligt långt ifrån Timrå, vilket ni borde fatta med era löjliga upptagningsområden :-). Finns nog inte så mycket mer att säga, Jonte är Timrå och Timrå är Jonte just nu.

Om jag ska vara helt ärlig hade vi slagit er oavsett. Finns hjärta i vår klubb, era inhyrda legosoldater kommer aldrig skapa det åt er. Tyvärr är det så. Jag må låta hård mot dig, men jag är egentligen för Norrlandshockeyn. Jag älskar vår rivalitet, jag älskar att vi utmanar pengapungarna söderut trots mindre förutsättningar. Även om jag avskyr vissa lag i stunden, så hejar jag på Norrlandshockeyn. Men Lövens identitet med Känttä är jag så jävla anti så det finns inte. Och det äcklar mig hur vidriga ni Lövenfans blivit med den? Ni köper allt han gör bara för att det gett er några finaler ni torskat helt rättvist. Ni har liksom 13 importer i år va, varav 8st amerikaner? Så länge ni beter er som skräp och går ner på knä framför Känttä med denna taktik, kommer jag alltid hålla er lägst respektabel av alla norrlandsklubbar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
empa11: Vänta nu empa. Mannen som sköt er kvar i SHL är *trumvirvel* NORDAMERIKAN från Kanada, Ty Rattie om du kommer ihåg han? Det är väl det som räknas, att vinna. Utan en inköpt legosoldat hade ni spelat i allsvenskan med modo. Modos viktigaste spelare i våras, inköpt legoknekt från Kanada, Vigneault som de byggde hela sin offensiv runt blev skadad och Modo föll som en Timråtall.

Rivaliteten börjar du prata om nu, den är stor på vissa håll! Men vänta nu, är det inte ni i Modo och TIK som blir så oerhört upprörda över rivaliteten mellan Löven och SKAIK? Hur ska ni ha det? Finns det rivalitet eller inte?

Norrland och Stockholm har sämst förutsättningar skulle jag säga, iaf av vad det man sett och hört om. Vi får- som vi redan vet- dras med långa resor då 90% av lagen befinner sig i södra delarna av landet. Stockholm har problem med ishallar och tider och konkurrensen med övrigt utbud är stor.

Haha, hur kan ni inte gilla Kenttä? Men jag kan förstå det, han är bra på det han gör och det sticker i ögonen på den svenska avundsjukan. Säga vad man vill. Han blev fö. kallad rencowboy inne i modoboken hahaha.

Klart vi köper det Kenttä gör nu, vet du ens vilka Klåpare till sportchefer och ledningar vi haft tidigare? Kenttä är liksom flera miljoner gånger bättre.

Kenttä kallas för Jesus i Umeå av en anledning.

Jag skulle inte säga att Lövensupportrar beter sig som skräp, där får nog ni i modo, tik och skellefteå rannsaka er själva en smula. Ni i modo och Timrå har nog svårt att se storheten i IF Björklöven och vår sportchef Per Kenttä, mannen som går på vatten. Inte att förglömma vår fantastiska supporterkultur som funnits och finns i klubben än idag och hur vi dominerade norrlandshockeyn under en lång period innan det tyvärr gick i stöpet. Ni ser inte skogen för alla träd! Men alla får ha en åsikt och det respekterar jag. Trevlig helg!
Kommentera

Sv: SCA CUPEN 2022 FINALMATCH IF BJÖRKLÖVEN TIMRÅ IK
empa11: ja men dom har ju 14 svenska spelare som står för klubbhjärta (OBS IRONI) 😅
Kommentera