IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2519848

Sv: En tråd där Modoiter kan snacka Löven utifrån MoDo-perspekti
Confusius: Jag tycker det är beklämmande det du säger, att ni inte är rädda för Lövens spel trots att vi är offensivaste laget i hela ligan med överlägset bäst målskillnad. Det är nog att ljuga för sig själv, självklart är du rädd för offensiven och det fysiska spelet vi har men det är inte för att skryta som jag säger det. DIF är fortfarande favoriter till att gå vidare, SHL-dopade som man är. Och ni som seriesegrare så är ni favoriter mot oss vid en ev. finalserie, Karlin och Modo har en enorm press på sig, torskar man finalen så är det ett enormt fiasko!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd där Modoiter kan snacka Löven utifrån MoDo-perspekti
Klåparna: Jo det är klart att er offensiv oroar, ni är ett extremt effektivt lag. Länge sedan jag såg en så klinisk och effektiv målskytt som Pooley!

Men den oron är inte ens nära oron för att vi inte ska kunna hantera provokationerna eller det fysiska spelet. Vi har ju gått rakt in i fällan två år i rad nu.

Glöm inte att även MoDo är starka offensivt 😜 Kolla bara första perioden idag , typ 3 skott på mål, två mål. Ren Löven-effektivitet 😉
Kommentera

Sv: En tråd där Modoiter kan snacka Löven utifrån MoDo-perspekti
Klåparna: MoDo är inte alls favoriter. Alla säger ju att vinnarna i er semi kommer ta hem finalen. Och alla säger ju att MoDo inte klarar av Lövens ”fysiska spel” (med fysiskt menar dom egentligen bentacklingar, slashingar och armbågar i huvudet.)

Häromdagen stod det en kille i Björklöven-tröja i Skellefteås klack. Lite fjantigt.
Kommentera