IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2519859

Sv: Apropos of Nothing
Confusius: Björklöven behöver väll inte vara omtyckta i andra lags böcker. Det vore väll rätt konstigt om så var fallet? Tänker du att MoDo är det? 😂 det är snarare tröttsamt att nivån på de flesta hockeyforum är så jävla låg att man storknar.

Löven är ett gruffigt lag som ”oftast” spelar på rätt sida linjen, ibland inte. En hockey som passar bra i slutspel. Sen att andra lag inte tycker om den hockeyn, eller inte tycker om Rahimi: Varsågod!

Men det är rätt charmigt att i princip hela Övik och MoDoboken pratar löven 90% av tiden och hur farlig de är, hur ful hockey dom spelar, hur vidrig rahimi är. för att sen bara sitta och gnälla på hur jävla dålig man tycker sitt eget lag är. Låter väldigt tröttsamt tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Bollkaka: Du har naturligtvis en poäng. Håller med om det mesta.

Tror dock att du tar i lite när det kommer till att "hela Ö-vik snackar Rahimi. Det är väl en eller två användare i vår bok som är helt rabiata.

Däremot är vi väl desto fler som är oroade över om våra spelare återigen inte ska kunna hantera provokationerna! Vi har ju några killar i laget som är extremt lättprovocerade, och det har lett till vårt fall.

Tycker Personligen att Lövens trupp är bättre byggd för slutspel än våran. Vi är lite mer ett grundserielag, med ett gäng som gillar att glida runt och lägga lite flippmackor!

OM vi skulle mötas i en final så ser jag nog Löven som favoriter. Skulle vi dock ha lärt oss att inte gå på provokationer, och inte fokusera på fel saker, så är det möjligt att vi är lite favoriter. Tveksamt om vi har det dock.
Kommentera

Sv: Apropos of Nothing
Bollkaka: alla gillar Löven, bara det att de inte förstått det ännu. :-)
Skämt åsido, det handlar inte bara om Rahimi, även om han blivit en symbol att gilla eller ogilla.

Men vi ska tänka positivt. Nu är det nästan på dagen tio år sedan vi gick upp till allsvenskan. Vi är tålmodiga. Nu är vi ett topplag där. Det kan fortfarande bli bättre. Men då måste allt verkligen klaffa. Vi kan så klart få stryk imorgon och då är det bara att fortsätta. Så länge det går. Det är hockey.
Kommentera