IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2520077

Sv: Apropos of Nothing
Bollkaka: Du har naturligtvis en poäng. Håller med om det mesta.

Tror dock att du tar i lite när det kommer till att "hela Ö-vik snackar Rahimi. Det är väl en eller två användare i vår bok som är helt rabiata.

Däremot är vi väl desto fler som är oroade över om våra spelare återigen inte ska kunna hantera provokationerna! Vi har ju några killar i laget som är extremt lättprovocerade, och det har lett till vårt fall.

Tycker Personligen att Lövens trupp är bättre byggd för slutspel än våran. Vi är lite mer ett grundserielag, med ett gäng som gillar att glida runt och lägga lite flippmackor!

OM vi skulle mötas i en final så ser jag nog Löven som favoriter. Skulle vi dock ha lärt oss att inte gå på provokationer, och inte fokusera på fel saker, så är det möjligt att vi är lite favoriter. Tveksamt om vi har det dock.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Confusius: jo lite överdrivet såklart, men tror du förstår min poäng 😊 jag jobbar i övik å man pratar hockey konstant och var och varannan MoDoit jag träffar nämner oftast ”den där jävla rahimin” 😂

Får hoppas det blir en norrlandsfinal. Även om ett av lagen kommer bli jävligt ensamma i HA så känns det som den ”sanna” finalen. Ända sen covidsäsongen känns det som man inte gjort upp med varandra.
Kommentera

Sv: Apropos of Nothing
Confusius: stort grattis till MoDo. Imponerande bra gjort att diska av Mora på det där viset.
Vi skall göra vad vi kan, för att bli det andra laget i final. Men vad som helst kan hända i vår kamp mot Djurgården. Huvva.
Kommentera