IF Björklöven

3574 inlägg · 97 ämnen

Inlägg #2539174

Sv: Apropos of Nothing
Klåparna: Nästa säsong blir dock ganska rolig med LÖVEN, AIK, BRYNÄS, DIF, SSK och VÄSTERÅS som satsar uppåt!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Du glömde bort Mora...

PS:. Än en gång mången tack för berömmen gällande språket och allt i övrigt också.

Det finns en hel del andra "intressanta" alster ifrån mig att tillgå, och det kommer fler vad det lider. Men då får du titta på ett annat hockeyforum.
Jag rekommenderar att du går på "Skansen".
Jag säger inte mer, men när du hittar texterna kommer du garanterat att förstå vem det är som är "Realisten" Men skylta inte gärna med det. Annars kan man ju aldrig vara säker på hur många ytterligare "analyser" som du får ta del av...
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Realisten: Det har du rätt i, jag glömde Mora så tack för påminnelsen.

Jag kommer ihåg att Skansen var roligt att gå på som barn när man besökte den stora Hufvudstaden! Att det skulle vara lika roligt att "gå på "Skansen" som vuxen kunde jag inte tro i min vildaste fantasi. Hade någon sagt detta till mig på förhand så skulle jag känna att personen i fråga kanske vill driva med mig.

Apropå satsande lag, kommande säsong i "Gärdsgårdsserien"(HockeyAllsvenskan), framförallt nu när det är så många satsande lag så är det intressant att se vilket lag som får ihop lagbygget bäst. Det är av yttersta vikt att sportcheferna i dessa lag verkligen gör sitt jobb. Om inte så finns risken att det kan sluta i "upp och ner vända världen"(ungefär som när aporna svingar sig i lianerna) bokstavligt talat. Det kan verkligen gå så fel så man riskerar eller till och med åker ur och där vill man ju inte hamna..Fråga bara DIF och turbulensen som blev runt "sportchefen" säsongen 21/22 när man åkte ur..Det kan bli en långdragen sejour för "Mesta Mästarna" i "Sveriges mest underhållande liga", säkert flera år om det vill sig riktigt illa för "Vackra" Djurgården"..Nu redan inne på sin andra säsong på raken.

Nu ska jag väl egentligen inte kasta sten i glashus, Löven är ju inte ett dyft bättre som firar 11 år på raken i denna serie sedan uppgången från Div-1 2013..
Kommentera