IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2539224

Sv: Apropos of Nothing
Realisten: Det har du rätt i, jag glömde Mora så tack för påminnelsen.

Jag kommer ihåg att Skansen var roligt att gå på som barn när man besökte den stora Hufvudstaden! Att det skulle vara lika roligt att "gå på "Skansen" som vuxen kunde jag inte tro i min vildaste fantasi. Hade någon sagt detta till mig på förhand så skulle jag känna att personen i fråga kanske vill driva med mig.

Apropå satsande lag, kommande säsong i "Gärdsgårdsserien"(HockeyAllsvenskan), framförallt nu när det är så många satsande lag så är det intressant att se vilket lag som får ihop lagbygget bäst. Det är av yttersta vikt att sportcheferna i dessa lag verkligen gör sitt jobb. Om inte så finns risken att det kan sluta i "upp och ner vända världen"(ungefär som när aporna svingar sig i lianerna) bokstavligt talat. Det kan verkligen gå så fel så man riskerar eller till och med åker ur och där vill man ju inte hamna..Fråga bara DIF och turbulensen som blev runt "sportchefen" säsongen 21/22 när man åkte ur..Det kan bli en långdragen sejour för "Mesta Mästarna" i "Sveriges mest underhållande liga", säkert flera år om det vill sig riktigt illa för "Vackra" Djurgården"..Nu redan inne på sin andra säsong på raken.

Nu ska jag väl egentligen inte kasta sten i glashus, Löven är ju inte ett dyft bättre som firar 11 år på raken i denna serie sedan uppgången från Div-1 2013..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Klåparna: Jag kommer ihåg att Skansen var roligt att gå på som barn när man besökte den stora Hufvudstaden! Att det skulle vara lika roligt att "gå på "Skansen" som vuxen kunde jag inte tro i min vildaste fantasi
------------------------------------------------------------------------------------------
Det var bildligt talat. Jag menar att du ska titta in hos skansen bland 'fans'en, Där hiitar du mig och mina alster.
Förutsatt att du nu inte redan gjort det?...
Kommentera

Sv: Apropos of Nothing
Klåparna: Men vi ger inte upp, Kenttä är det bästa som hänt Löven på år och dar. Ger oss chansen att gå upp varje år.
Kommentera