IK Oskarshamn

585 inlägg · 94 ämnen

Aftonbladet tippar SA

172983 · » Till forumet


Sv: Aftonbladet tippar SA
cls: Jag håller med dig. Valet av citat berodde endast på att man refererade till IKO som OIK, vilket jag tyckte var lite kul i sammanhanget (ungefär som "D Quaid" kommenterar nedan)
Kommentera

Sv: Aftonbladet tippar SA
D Quaid: Patrik T kan inte ett skit om Allsvenskan. Han vet inte ens hur många lag som ingår! Inte 16 utan 24!

Hoppas på trevlig match imorgon!
Kommentera

Sv: Aftonbladet tippar SA
Att benämna IK Oskarshamn för "OIK" säger väl det mesta om hur mycket Thornéus vet om hockeyallsvenskan över huvud taget.

Vi kan tjata oss blåa i huvudet, men stockholmarna kommer alltid att hävda att den norra serien är mycket bättre än den södra. Förra säsongen tog söderlagen fler poäng än norrlagen, i SA. Kommer att göra det denna också. Huvudsaken är att AIK inte kommer dit.
Kommentera

Sv: Aftonbladet tippar SA
ejona: Att tippa IK sist i superallsvenskan kan väl knappast ses som speciellt kontroversiellt och jag skulle tro att de flesta utanför Oskarshamn gör det. Att bara ge en endaste liten procent chans för IKO att nå kvalserien jämfört med t.ex. 15% för BIK och MIK verkar däremot snålt - jag skulle vilja ha det till ungefär samma chans. Sen är det väl mest till fördel att förväntningarna dämpas - någon kanske blir överraskad...
Kommentera

Aftonbladet tippar SA
Nu skall våra rikstidningar visa sig på styva linan igen och tippa superallsvenskan. Först ut är Aftonbladet:
www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,236069,00.html

"Superallsvenskan kan bli en bister erfarenhet för OIK, som bara kan inrikta sig på att undvika de två sista platserna."
Kommentera

172983 · »