IK Oskarshamn

585 inlägg · 94 ämnen

IKO-fan??

127123 · » Till forumet


Sv: IKO-fan??
Jorma: Då är jag med.

I Nobelhallen däremot - där försöker trumkillarna matcha självaste Nicko McBrain.....låter inte grannt kan jag meddela.
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Jorma: Rättelse: "Visst har bajenfans trummor men där dunkas det med råge" skall vara "Visst har bajenfans trummor men där dunkas det med måtta" Slut citat.
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Ponzy: Jag menar att på Söder och på stadion får man igång båda långsidorna genom sång. Ex. Ena sidan SJUNGER Åkebys järnkaminer varpå andra sidan svarar Zoran Lukic järnkaminer och liknande på söder. I Oskarshamn sjunger vi kom igen IK varannan gång. Kan jag vara tydligare?. Dessa företeelser (ren sång och handklapp mellan olika sektioner) slår allt. Ni kan dra med elgitarrer, bongotrummor, trumpeter och harpor bäst ni vill.
Skogis. Jag kan inte beskriva introt eftersom jag aldrig hört det. Det var just det som var problemet. Visst har bajenfans trummor men där dunkas det med råge. Sedan blir dom inte lika dominanta eftersom dom är några" fler i klacken. Skillnaden är att där är det ett komplement till sången inte som i Oskarshamn. Nu orkar jag inte tjafsa mer. Tack för mig.
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Jorma: Jag vet inte om jag missuppfattat ditt inlägg helt åt hel***e? Men menar du att det nytjas trummor på Stockholms Stadion? Det är ju allmänt känt att Bajen dunkar på matcherna igenom.....
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Bäverknullaren: ja varför säger alla syns på fredag när det är match på onsdag jo för dom som inte kan eller har råd att åka på onsdag blir det på fredag :) själv hade jag tänkt åka men ekonomin satte stopp men ska göra mitt bästa för att ta mig till tranås på söndag forzza ik
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Realhoffa: Ja det är riktigt starkt av honom han är en riktig slitvarg och betyder också väldigt mycket för IK!!! Underbart att höra att alla körde för fullt igen!!! IK skulle behöva åtminstone Jaensson mot Rögle....Heja IK!!!
/Skogis!!!
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Jorma: Jag menade ochså att det var dumt att börja trumma när halva hallen gormade KOM IGEN IK det var onödigt men skit i det nu huvudsaken var att ik vann och det gjorde dom nu fortsätter vi heja och stötta ik både hemma och borta
(ska försöka åka till bortamatcherna så mycket ja kan)
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Snobben-IKO: På träningen i går var alla skadade spelare med och körde för full. Jeansson, Markusson och Karlsson.

Hörde att Mathias näsa var knäckt. Skall bryta den till rätta idag.Usch...starkt att gå in och fortsätta spela som han gjorde.
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Matte: Jag kan säga att det är han jag känner nämligen igen killen i keps till höger om hrrm D*** så att säga!!!
/Skogis!!!
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Jorma: Jag undrar hur det nya introt är om du kan beskriva det?? Har ju nämligen inte kunnat ta mig hem och kollat någon hockey än tyvär (skäms) Men om två veckor kommer jag hem och hejar det lovar jag!!!
/Skogis!!!
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Löjan: Nog faan är det jävligt likt personen i fråga och absolut inte omöjligt.

Jag vet att det var time out men vad har det för betydelse att bonka då? När halva hallen gormar "Kom igen Ik". Förbaskat klantigt. Trummorna går ju matcherna i ända och när vi för en gång skull får ett fruktansvärt tryck utan då kan dom väl vara tysta tycker jag. Är tveksam till att andra sidan ställer upp fler gånger. Har fortfarande inte hört det nya introt heller eftersom trummorna överröstat det med. Nu är ju inte trummorna ensamma om att övertala sångförsöken för den delen. DJ.n i speakerbåset envisas som vanligt.
Var inte ledsen Smatte. Jag förlåter men gör inte om att.
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Jorma: Jag får ursäkta om jag förstörde något. Men vad jag hade för mig så var det inget innan TO:n och då trodde jag att det var OK att bonka lite under den.. Men som sagt, ursäkta isf.

Bilden är från Halmstad-Rögle i söndags. Men han var väl inte där... :-)

Gästboken är inte så svår att förstå sig på. Antingen skapar man en ny tråd eller svarar på en befintlig genom att klicka på "Besvara". Allt annat trams med egen sida och sånt behöver du inte bry dig om.

Kan varken följa med på onsdag eller komma på fredag (skam egentligen) men vi syns på söndag!!!
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Jorma: Att inte tycka om trummorna är du nog ganska ensam om. Men jag håller med om att när vi skapar en sådan stämning som i söndags mot bofors när vi hade andra sidan med oss och bofors tog time out och trummorna drog igång i stället förstörde lite. Det var väll det du syftade på antar jag men trummorna behövs faktiskt men det är vad jag tycker och jag säger som till alla andra att folk får tycka vad fnölen dom vi jag bryr mig inte jag har mina åsikter om allt och dom står jag för. Ses på fredag FORZZA IK OCH MS
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Matte: Jag fattar inte hur den här gästboken fungerar. Har hört att fler har samma problem. Sedan undrar jag vart bilden med den blåvita killen är tagen ifrån? Vidare blev jag och 80% av klacken mycket förgrymmade (milt sagt) när trummorna överröstade vårt samspel med motsvarande läktare. Detta är en unik företeelse som bara finns på söderstadion och stockholms stadion annars. Detta är supporterkultur på hög nivå och då ska inga patetiska trummor förstöra detta.
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Matte: Ja det var likt men jag tror inte det är han men vem vet de skulle inte förvåna mig
Kommentera

Sv: IKO-fan??
Är Markusson och Henrik Karlsson med och tränar nu eller?
Kommentera

IKO-fan??
Kolla länktipset, är inte personen i blå-vitt väldigt lik en viss person som alla känner till?? Ledtråd: Han skriker h*** ganska ofta.... Nån som ser likheten?? Eller är det kanske han??
Kommentera

127123 · »