IK Oskarshamn

582 inlägg · 94 ämnen

Inför Arboga - IKO

128505 · » Till forumet


Sv: Inför Arboga - IKO
maeo1: Ja det har du rätt i!!! Själv så kan jag inte komma hem till Oskarshamn ikväll men jag sitter och lyssnar på radion det lovar jag!!! Kommer hem nästa helg då mitt höstlov börjar!!!

/Skogis!!! FORZA IK!!!
Kommentera

Sv: Inför Arboga - IKO
Skogis: Problemet är ju att när en spelare får "matchpenalty"
så ska det skrivas rapport till förbund, samt att spelaren automatiskt blir avstängd nästkommande match.
Alltså kan vi bara hoppas till dess förbundet bestämt sig.
IK:s försvarspel är ungefär fyra divisioner bättre än i fjol, vi får hoppas att det håller i sig, då blir det en kul vinter i SA.
Kommentera

Sv: Inför Arboga - IKO
maeo1: Ja på IK:s officiella inför tranås matchen så står det att Timo bara är borta en match dessutom så hade ju Markus spelat strålande när han tog över efter att Timo fick matchstraff mot Arboga så det är förhoppningsvis ingen fara!!! FORZZZAAAAA IK!!!
Kommentera

Sv: Inför Arboga - IKO
maeo1: Förmodligen bara en match.
Kommentera

Sv: Inför Arboga - IKO
Kan nog bli tufft mot tranås*2 utan Leinonen..
Någon som vet hur lång avstängning det blir?
Kommentera

Sv: Inför Arboga - IKO
arboga: Jag vet inte hur många supporters som var i Arboga men IK vann ialafall och det känns bra dessutom så tror jag på tre härliga poäng mot tranås på fredag (imorgon) igen!!! Forza IK!!!

/Skogis!!!
Kommentera

Sv: Inför Arboga - IKO
Skogis: hejsan!. Ni verkar väldigt starka i år och det kommer bli väldigt tufft mot er idag. Kommer det några IKO supportrar till Arboga? isåfall VÄLKOMNA!
Kommentera

Sv: Inför Arboga - IKO
Snobben-IKO: Jo men den där Ryssen ska visst vara känd för att sticka ut hakan har jag hört. Men visst Arboga ser stabila ut och har alltid spelat bra i deras lilla hall men IK är starkare och kniper en härlig trea genom 4-1 eller 4-2 Tror och hoppas jag!!! Forzzaaa IK!!!!

/Skogis!!!
Kommentera

Inför Arboga - IKO
Arboga sticker ut hakan sådär lagom mycket inför matchen imorgon. Tränaren säger detta (från Arbogas hemsida)

"Det känns att vi är på väg åt rätt håll, säger Sergei i dag. Vinsten mot Örebro var viktig, vi visade ett bättre spel och fortsätter vi att förbättra oss på samma vis kommer vi att kriga om en av de fyra platserna i toppen. Vårt försvarsspel fungerar mycket bättre och jag upplever att grabbarna har stor motivation och kommer att ge sitt bästa i morgon. Det syns på träningarna att det känns roligare att spela i nuläget. Dessutom var det nyttigt att få den lilla extra vilan som vi fick p g a att matchen mot Halmstad blev flyttad till den 10 november.
Alla i laget är friska förutom Johan Svahn. Han har nu börjat träna lite lätt."

Att slå Örebro på hemmaplan just nu är kanske inte alltför stort eller???

IKO har nog en hygglig chans att knipa en trea på onsdag. Förr eller senare brukar de ju dock göra en dålig match. Åtminstone har tidigare säsonger visat detta. Men jag tycker inte man har kunnat se några tendenser till dåligt spel/dålig moral denna säsong! Det ser riktigt stabilt ut. Det vanliga IKO-syndromet: himmel eller h**vete verkar ha försvunnit till förmån för ett stabilt och gedigt lagspel.

Tips Arboga - IKO: 1-3
Kommentera

128505 · »