IK Oskarshamn

585 inlägg · 94 ämnen

rögleresa

144359 · » Till forumet


Sv: rögleresa
På Rögles hemsida (klicka på länktips) finns det mycket information inför matchen. Bla en intervju med Daniel Wallin.

Hoppas att spelarna kan tända till ordentligt ikväll. Rögle-spelarna verkar ordentligt laddade inför seriefinalen. Hoppas också att många åker ned till Ängelholm och stöder IKO ikväll. Det förtjänar dem och det lär behövas. Om Leinonen fortsätter att storspela så tror jag på vinst för Oskarshamn.
Kommentera

Sv: rögleresa
Matte:Jag åker nog med MS till nybro ska du se
Kommentera

Sv: rögleresa
Jorma: Håller helt med dig. Om de nu åker på endast en match om året (om ens det) så är det ju ett ypperligt läge nu.

Om det inte blir stor buss till Nybro så vet jag inte vad jag gör. Men då har man ju nackdelen att det är så nära så många åker själva. Varför inte åka med MS?? Det är ju mycket billigare - och så kan man s***! Själv ska jag åka med MS på söndagen och sen på fredagen åker jag direkt till Nybro från skolan i Kalmar och sen med MS hem. Hörde att Löjan skulle åka själv båda??? Det stämmer väl inte, Löjan?
Kommentera

Sv: rögleresa
Liljan: Bara för att det inte ska bli missförstånd så tänkte jag inte specifikt på er två utan allmänt. Visst sen undrade jag vad det var som var så speciellt med VIK. Nu har jag svaret. Jag håller med om att klacken hm "hemmaklacken" består av fler än oss och det är underligt att det finns sådana som är såå hängivna hemma aldrig tänker tanken ens att åka. Jag har sagt det förr: En riktig klack åker även på bortamatcher. Synd att det ska vara samma som åker jämt.
Kommentera

Sv: rögleresa
Jag pluggar ochså i en annan stad precis som smatte där är en orsak till
Kommentera

Sv: rögleresa
Jag ska förklara varför jag inte ska till ängelholm tyvärr men det är så att jag fortfarande är luspank. Jag får inte ett öre förrens den 25e. Sen har man en skola att sköta ochså prov och grejor ni vet. Hockeyn är viktig men man måste plugga ochså om man vill bli något. Blir det ingen västerås resa tar jag för fnölen moppen ovh åker dit jag längtar så efter att se ik skrinna ut i en annan hall. Det var länge sedan man var på bortamatch.

Men det finns faktiskt dom som har råd att åka på bortamatcher men ändå inte åker tänk på det....

Ps Jag har inte hört nått från skogis om halmstadresan jag har inte en aning om vem han betalat
Kommentera

Sv: rögleresa
Jorma: Vissa (jag) pendlar till Kalmar och kommer inte hem i tid för avresa. Det är den stora orsaken. Anledningen till att Västerås är ett måste för mig är att jag då har lov. Så enkelt är det.

BK: Skogis sa att han betalade till den som satt framför honom i bussen. Kan funderat vem det kan ha varit. Skulle gissa på Klinge.

Avundas de trogna! FORZA!!
Kommentera

Sv: rögleresa
Jag förstår din frustration käre Bävferknullarn. Vad är det egentligen som är så himla speciellt med just Västeråsmatchen? Jag bara undrar? Ska själv åka dit men jag bangar inte den första seriefinalen i Alllsvenskan någonsin i IKs historia. Det är historia som skrivs och jag är stolt att meddela att jag ska dit.
Kommentera

rögleresa
Finns en platskvar till rögle imorgon om det nu händelsevis finns några rediga fans kvar . Nä gå till Västerås istället
Kommentera

144359 · »