IK Pantern

23 inlägg · 4 ämnen

Inlägg #1863711

Sv: Silly season
Jaca: Vadå tävla på lika villkor? Så länge lagen följer regler som finns och inte blir av med sin elitlicens så är väl allt ok? Alla föreningar har olika förutsättningar bland annat när det gäller kommunalt stöd och därigenom är villkoren lika.
Hur mycket skattepengar får Pantern ta del av tror du eller Löven för den delen?
Har du någonting konkret exempel att Pantern har "fuskat"?
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Axle San:
Så Du tycker inte att det är lite märkligt att när redovisningen till Elitlicensnämnden så fanns det "röda" siffror som påvisade att de låg back, när så nämnden drog in deras licens och under ett par veckors tid var nedflyttade till div1 så "hittade" de en pärm med underlag att de skulle precis klara sin licens, vilket fick till följd att de fick den! Senare under detta år så kröp det fram att de hade en släpande skuld och som fodrings ägaren skulle lämna till fogden för indrivning och då fick dem ett konkurshot över sig. Nu har den så kallade miljonären trätt in och gjort samma sak som han gjorde i MIF och det enligt Percy och Sylvegård slutade i kaos!!
Märk väl att när detta tog sin början så var det en styrelse som satt vid sin post, den är utbytt 2ggr sedan i april 2017!!
Tycker Du detta är normalt och att man inte kan kalla detta för ett rent fusk?
Kommentera