Innebandy

419 inlägg · 32 ämnen

Jihde till AIK

537650 · » Till forumet


Sv: Jihde till AIK
Dålig stil av Jihde som alltid brukar åka till Pixbos innebandyläger under sommrarna och berätta om sitt klubbhjärta osv för juniorer.
Kommentera

Sv: Jihde till AIK
Bara att vänta på Martin Olofsson då..
Kommentera

Sv: Jihde till AIK
Poffa: Och Micke "Sygasarn" Nybjörk är så gott som klar för IBK Hamsta i S-valls korpen!

Vilken vår vi har framför oss!
Kommentera

Sv: Jihde till AIK
mattias - 74:
 
Pixbo var så klart säkert ett starkt alternativ. Men som Jihde sa i intervjun så var det mer än lagtillhörigheten som bestämde. Jihde ser slutet på sin karriär och vill utbilda sig. I Stockholm får han chansen samtidigt som han hamnar i ett bra lag med stora möjligheter till SM-guld.
Kommentera

Sv: Jihde till AIK
Mange:

Jo men man kan ju i alla fall undra, för mig är det obegripligt, ungefär som om Krister Nordin skall spela för Djurgården i Fotboll ;)
Kommentera

Sv: Jihde till AIK
mattias - 74: Pixbo var helt klart aktuella. han säger själv att det var det tyngsta beslut han gjort. Man kan undra vart hjärtat är, och vart tacksamheten till Pixbo finns?

Jasg gillar Jihde stenhårt, känner han att han vill testa på spel i AIK och stockholm, så varsågod!
Kommentera

Sv: Jihde till AIK
Poffa:

Tre saker man undrar?

Var pixbo aldrig aktuellt? Vad kommer han tjäna? Vart är klubbkänslan?
Kommentera

Sv: Jihde till AIK
Poffa: Man blir minst sagt lite granna förvånad då man läser denna nyhet. För mig kändes det rätt självklart att Pixbo skulle vara nr1 då han tillbaka till Elitserien skulle. Aik, en heltklart intressant värvning. En av världens bästa då det börjar dra ihop sig tackar man inte nej till.
Kommentera

Jihde till AIK
Niklas Jihde har idag skrivit kontrakt med AIK. Niklas (bror till Peter Jihde på SVT Sporten) flyttar hem till Sverige igen efter en proffssejour i Schweiziska Grasshoppers. Han blir spelklar för AIK från och med den 1 maj 2005.
 
Niklas Jihde gick till Grasshoppers från Göteborgslaget Pixbo, där han spelade i åtta år.
 
"- Pixbo har väntat på att jag ska komma tillbaka så det lär det inte bli några stående ovationer i Lisebergshallen precis. Men man kan inte göra alla glada, man måste tänka på sig själv ibland."
 
Att Jihde nu kommer spela med AIK förstärker naturligtvis klubbens chanser till SM-guld ytterligare. AIK förlorade ju ifjol finalen på Johanneshov med 6-5, efter att ha släppt in det avgörande målet med endast 12 sekunder kvar av matchen. AIK ligger i dagsläget tvåa i tabellen, med 30 poäng på 13 omgångar. Endast Jönköping med 31 poäng på lika många omgångar är bättre.
 
 
Det är bara att gratulera Svensk Innebandy i allmänhet och AIK i synnerhet, en av världens genom tiderna bästa innebandyspelare flyttar hem till Sverige och Elitserien igen.
Kommentera

537650 · »