Leksands IF

25318 inlägg · 1364 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Silly season
mattias - 74: "Är man häktad för sannolika skäl skall man inte få spela matcher ” ganska logiskt ”"

Berglund var inte häktad på sannolika skäl när han spelade match för Brynäs. Tror du att han spelade matchen från häktet eller?
+18
Kommentera

Sv: Säsongen 2020-2021
Jalapeno: Jösses, " Förtjänar " minst 3 år i HA? bara för ni är ett lag som kommer upp och ner hela tiden betyder det inte att alla andra lag " förtjänar " att hamna där nere. Ni gör en bra säsong på över 20 år i högsta ligan och tror att ni är typ några kungar för det?

snacka om inte vara ödmjuk öht.
+6
Kommentera

Sv: Silly season
Jalapeno: Du förstår inte vad rättssäkerhet är. Det hade upprättats en polisanmälan. FU utreder då om det är utredningsbart eller inte. Det råder sträng sekretess så när Brynäs spelade honom var han inte misstänkt för någonting. En arbetsgivare har ingen laglig rätt att stänga av en anställd bara för det upprättats en polisanmälan. Hur skulle det se ut om det gick till så i samhället?

Kul att du snackar om integritet och pajasförening. Det kom ju verkligen från rätt ställe.

Jag vet precis vad jag pratar om. Jag har jobbat som polis i över tjugo år, jag har upprättat en del polisanmälningar genom ären. Många galna anmälningar. Ska en anställd stängas av från jobbet för att tant Agda påstår att den anställde samt fyra aliens paralyserat henne i hennes lägenhet och druckit hennes vin och slagit hennes katt?

Ja om du får bestämma tydligen.
+5
Kommentera

Sv: Säsongen 2020-2021
Hv - Brynäs ikväll fyfan vilken dröm :) Två lag som inte haft motgångar på minst 30 år ska nu tävla om att åka ur. Jag är även glad att IKO visar att vilken klubb som helst kan klara sig. riktigt David emot Goliat historia från dom.

Personligen föredrar jag om BIF ryker då det vore ironiskt då dom klagade på att Leksand "100% hade åkt ur förra året" även om dom inte har någon aning och sen går och åker ut själva. sen också att många brynäsare här på hs har klagade mycket på tjommes "skrik" förra året och sen går och skriker 100x så mycket när dom är i klistret xD Vill tilläga dock att jag lider med alla snälla och trevliga supporters till dessa två lag då jag om någon vet hur det känns att vara i negativt kval.

I vilket fall så får en annan storklubb en reality check.
+5
Kommentera

Sv: Säsongen 2020-2021
mk:

Jag avskyr Joel men i detta fallet är det en olycklig tackling som skall rendera i 2 min vilket det gör

Det jag opponerar mig mot är att han hånflinar efteråt

Vidrigt
+5
Kommentera