Leksands IF

26642 inlägg · 1367 ämnen

Jimmie Ericsson

541297 · » Till forumet


Sv: Jimmie Ericsson
Åkerman:

Jaså är han ovanlig =)
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74: Tror nog att det kan stämma. Agenten bjöd ut Jimmie för 80000/månad och nog fanns det intressenter.
Jimmie är ingen vanlig spelare.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Åkerman:

Jag tror knappast de siffrorna stämmer, 100 000 för en spelare som inte gjort en enda es match är rena ockerpriset!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Bara att gratulera Leksand.
Kommer inte att dröja länge innan alla inser att 100000/månaden är ett vrakpris för Jimmie Ericsson.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
maki: Masken fick många skopor skit av LIF-supporters efter degraderingen 2004 och borde avgått självmant. Jag tycker det är jättekul att LIF är tillbaka (mitt "andra" favoritlag), men är mycket tveksam till masken som värvningsbas. När Ericsson nu är klar får vi innerligt hoppas att lönens storlek är en tidningsanka, annars tror jag att masarna fått hybris. Sådant brukar sällan sluta lyckligt.....
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Jimmie Klar - Se Länk!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
maki: Håller med Masken har gjort ett bra jobb, och man ska ha väldigt klart för sig att alla spelare inte har lust att bosätta sig i Leksand. Måga spelare genom tiderna har tackat NEJ pga att Leksand är så litet o ligger som det ligger så jag håller med ALL HEDER TILL MASKENl.

sen tycker jag att 100 000 för Jimmie ericsson är lite av en chansning men han har kapacitet att bli en riktig lirare, men 100 000 för en spelare som aldrig har spelat en es match kanske är lite vågat, Men ibland måste man våga för att vinna eller vad är det man brukar säga :p
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
maki: Måste bara klargöra att masken inte längre sköter sitt jobb själv... han har en grupp av 5 personer som hjälper honom i värvningarna. Olle Öst ringde och jagade Challe - hotade t.o.m att hämta hem honom handgripligen. Allt detta tolkar jag som att masken inte klarar av att sköta sitt jobb själv, utan behöver hjälp.
Visst Ryder, Buillion. Huna m.fl. var riktigt bra förvärv - men var det masken eller sportkommitén som ordnade dom?

Meta med deg!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson

maki:De ryktena är sanna att han får den lönen, Som jag skrivit här nedan så agenten krävde och jag menar då krävde 80000:- i utgpngslön sedan var det frittfram att höja Leksand drog dit 105000:-/mån och vann.

Sedan så jagar man en av ES mest utv backar vad sjutton ska Oduya till LIF och göra sitta och nöra utv bänken i Ejedals Arena eller????

Sedan hittar man Jonas Frögren en back av medelmåttigt snitt finns bättre backar att tillgå inom ES, Ge han 160000:-/mån, nu börjar detta spåra ur för Masken tyvärr inget ont om han men har han fårr allmän hybris när LIF tog steget tebax i ES eller???

Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
JanT: och vem var det som fixade så att spelare som Karlberg, Ryder, Boullin Kucharcik, Huna, Magnussen och Benysek kom till Leksand denna säsong? All heder till Masken som lyckas knyta till sig bra spelare som skulle kunna platsa i elitserien, men han jobbar skitbra för att få hit dem, till allsvenskan!

Visst, han värvade dåligt 03/04, men han har lärt sig av det! Nu värvar han yngre, hungrigare förmågor och ser lite mer långsiktigt. Håller med om att nuvarande trupp ser lite klen ut hittils, men de bra namnen kommer, ha tålamod.
100 000 i månaden för Ericsson är, precis som, du säger, för mycket. Ta dock de ryktena med en nypa salt, det är ju inte säkert att de är sanna...
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74: Vad är det för fel på masken? Enligt mig är han bra på kalkonvärvningar. ES-säsongen 03/04 är ett talande exempel. Märkligt att han fick förnyat förtroende efter det debaclet. Angående Jimmie Ericsson låter 100000/månad helt vansinnigt för en spelare som på 87 allsvenska matcher (2 senaste säsongerna) skrapat ihop 62 poäng. Med det snittet lär han få problem att skrapa ihop 20 poäng i elitserien.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
A_AA: Norran hämtar all info från forumdiskussioner. Visst lutar det åt Leksand, men jag väntar till Jimmie, agenten eller någon av klubbarna yttrar sig.
Spännande dock att Norrbottenskuriren hävdar att han nobbar Leksand för Cluben, och att corren.se hävdar att han nobbar Cluben för Leksand i dagens tidningar.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Åkerman: I norran stod det att han "förväntades skriva på för Leksand idag"
Men vi får se, nån som hört något?
Kommentera


Sv: Jimmie Ericsson
A_AA:

Bara apropå Nielsen så var det så att anledningen till att han inte fick vara kvar var att han sköt upp kontraktsförhandlingarna hela tiden. Han fick ju ett 1-månadskontrakt eller något, och när det var slut så ville han inte spela kvar så hans agent började leta ny klubb åt honom. Men ingen ville ha honom utom Leksand som erbjöd honom kontrakt (som han nobbade). Till slut så tappade väl Masken tålamodet och bestämde sig för att släppa Nielsen, och då ville plötsligt Nielsen vara kvar men fick inte det. Sen lyckades Nielsen och hans agent få det att se ut som om Leksand hade betett sig dumt mot Nielsen istället för tvärtom. Detta om detta!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
bobbe:

trodde att han hade spelat mindre
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74: Då så, då har han bevisat att han inte är en klassback. Eller vad?
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Swordster:

Då så =)
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74: Chansen mer???

Han spelade alla matcher och i andra backpar under den första halvan av säsongen!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Swordster:

Ja men jag vet hans kapacitet och i Leksand kommer han att vara bland de bästa backarna, det vet jag, tycker han borde fått chansen mer i Timrå men så är det ibland!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74: Klassback???

Då måste han bli mycket bättre under sommaren!

I slutet av förra säsongen var han högst 7:e back i Timrå...
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
A_AA:

Niklas håller inte en säsong till i es, hoppas att de lyckas få hem Lasse Jonsson så vifår en klassback i Leksand, sedan har jag hört att Leksand verkar ha kollat på nån finsk back från Tps Åbo tror jag att var men minns inte namnet men det är bara ett rykte.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
100000 till Ericssom kan nog bra stämma, vet att agenten hans krävde på utgångsbudet i lön 80000 per månad där av backade bla Luleå!! Inte är han värd dom pengarna!!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Vart har ni hört vad han kommer att få för lön?
100 000 i månaden blir 1,2 miljoner om året.
1,2 miljoner gånger 20 blir 24 miljoner. Leksand har en omsättning på, jag vet inte riktigt men iaf 60 miljoner så jag tror att många i laget känar betydligt mer. Hörde förut att t.ex. Christer Olsson fick 180 000 i månaden när han spelade. Jag ser hellre att vi värvar Jimmie Eriksson än att vi behåller Niklas Eriksson, Niklas är gammal och kan lätt bli skadad.

Jag tror att ett stort fel Leksand har gjort är att dom varit för snälla mot sina gammla spelare och låtit dom va kvar för länge, kanske börjar det ändras nu i Leksand man lät ju inte Nielsen va kvar t.ex. Nu blir nog många arga men jag anser att Nielsen inte hade platsat i det lag som tog oss tillbaka, man ska betänka att en kille med sån speltyp måste va i första eller andra kedjan, han har inte fysiken för att spela i en checking line.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Satsa de där 100 000 på att behålla Karlberg, Hedberg och Pajen. Ericsson är definitivt inte värd den lönen.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Portello:

Jaså tycker du, kanske borde göra det då! Vad är det för fel på masken menar du?
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74: Om man nu har så mycket pengar i Leksand, varför inte försöka få riktiga klasspelare? Låter ju klokare än att slänga dom på en massa spelare från allsvenskan.eller hur?

Men nu är det ju inte säkert att de 100,000 för ericsson stämmer, men ärligt talat skulle jag inte vara förvånad om det gör det.Det är ju Masken vi talar om.

Och du Mattias, kan du inte dra ner på dina smileys lite?
Lite jobbigt att du måste ha med en eller ett par i nästan alla inlägg du skriver.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Om han kostar 100.000 i månaden tycker jag att de kan lägga de pengarna på ett lite säkrare kort. Jag vet inte riktigt vad Ericsson går för, han är säkert bra men det finns väl andra spelare av samma eller bättre kaliber som skulle kunnat gå med på ett sådant kontraktsförslag.
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Robnaldo:

Jag håller med men masken verkar ju så angelägen att få honom så då kanske de viftar med en tjock sedelbunt =)
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74:

100 000kr i månaden för Jimmie Ericsson är ett extremt överpris. Exempelvis kan det sägas att SSKs lagkapten och interne poängligavinnare de två senaste säsongerna legat på den lönenivån.

Nu behöver det inte stämma kanske då, men för 100 000 i månaden kan man få klart bättre spelare än Jimmie Ericsson
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Portello:

Hehe jag vet inte vad han får men 100 000 i månaden är väl inte så mycket =) det är småpengar för Leksand =) Kanske lite mycket för honom men masken verkar ju tro på honom.

Osten får ju 160 000 av malmö så då är det ju inte så mycket, jönsson har väl över 200 i fbk

Tror inte heller han kommer bli nån superstar, men han måste ju prova på es spel nån gång, kanske det kan bli hans stora genombrott =) leksand säljer kanske honom för 100 mille om några år =)
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74: Stämmer det att han får 100,000 i månaden så förstår jag att han skriver på.
Alltså, skiter leksandsledningen pengar eller är dom bara desperata?
Killenb har ju för tusan inte spelat en enda es-match vid 25 års ålder.
Han är ju ingen för att vaa lite vitsig "superstar"
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Portello:

enligt superstars.nu så skriver han på idag =) tror mer på dem =)
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74:

Och enligt den här tidningen har han nobbat Leksand.

Nu är frågan, vem ska man tro på?
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Åkerman:

Idag förväntas han skriva på för Leksand!

se länk!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
mattias - 74:

Nej det gör inte jag heller. Tror att han väljer Leksand. Han har ju chansen nu att spela i elitserien, det är han värd. Tar han inte den chansen vet man aldrig när den dyker upp igen!
Kommentera

Sv: Jimmie Ericsson
Åkerman:

Hans fru hade tydligen en del med i spelet och vad jag förstod av artikeln i norran så var inte Leksand aktuellt pga att det var en liten håla men jag ger inte mycket för ett sådant uttalande =)
Kommentera

Jimmie Ericsson
Om det är någon som hört eller sett något av Jimmies besök i Leksand häromdagen, eller hört något annat runt den eventuella värvningen så får ni gärna lätta era hjärtan här. Man tar sig ju inte in på erat satans medlemsforum...

Allt tyder på att han väljer mellan Skellefteå och Leksand eftersom han tackat nej till 6 elitserieklubbar av 8, vilket gör att bara Leksand och Cluben återstår. Cluben har ju redan 14 forwards och kan knappast värva så många fler, vilket bara lämnar Leksand.
...och Skellefteå då.
Kommentera

541297 · »