Leksands IF

26651 inlägg · 1367 ämnen

Ulf Jansson

272209 · » Till forumet


Sv: Ulf Jansson
danoj:

hmmmm... fööööööööör fyra.....
Kommentera

Sv: Ulf Jansson
danoj: Jag misstänkte nästan det. Har själv använt den några gånger. Visst, det är en bra funktion, speciellt om man vill kontrollera vad som skrivs om sitt lag, så att man kan gå in och rätta till... Ska tänka på det... ;-)
Kommentera

Sv: Ulf Jansson
gripen66: Nja, inte behöver man hänga i en viss gbok för att bli uppdaterad av vad som skrivs, finns en knapp i menyfältet som det står "live" på, klickar man där så får man alla inlägg löpande oavsett vilken gbok man befinner sig i, kan vara nått att kolla in? ;)
Kommentera

Sv: Ulf Jansson
danoj: Wow, det tog inte lång tid. T o m kortare tid än jag trodde... Du är en ganska flitig gäst här va? ;-)

Men det jag skrev står jag för. Myten om er båda som fint spelande lag och att FBK inte fejkar utvisningar naggades lite i kanten när ni ställdes mot varandra tycker jag.

Och rätteligen så. hade ni verkligen spelat som den myt ni lyckats bygga upp hade ni väntat sen 1965 ännu... så grattis! ;-)
Kommentera

Sv: Ulf Jansson
gripen66: Du kanske ska vända på det gripen, och istället hävda att det är ytterligare en som har tagit avstånd ifrån ert spel denna säsongen, avundsjukan lyser rakt igenom dig gripen, till nästa säsong kanske ni har lärt er att det är bättre att spela smart än att spela fult, frågar är bara HUR någon ska få er att inse det.
Sen blir det även lite löjligt när somliga av er sitter och skriver krönikor på superstars med konspirationsteorier som en följd av en förlust, jag menar kom igen...

HÄR E SVENSKA MÄSTARNA FRÅN GÖTET!
Kommentera

Sv: Ulf Jansson
t0rre: Ja, det är lite tråkigt. Ännu en som hoppar på Frölunda-vagnen... Speciellt korkat är det ju när man betänker att alla som satt framför TV:n såg att det inte var så mycket bevänt med Frölundas fina spel - och även att FBK slängde sig i parti och minut... när de kom att mötas...

Och nån i fina Frölunda måste ju ha satt punkt för Löfstöms karriär slutgiltligt... Nåja... ;-)
Kommentera

Sv: Ulf Jansson
Portello: här har du..
Kommentera

Sv: Ulf Jansson
t0rre: Finns det något länktips till det där?
Kommentera

Ulf Jansson
Får Leksand lite skit av han då...*suck*

...spelet i Elitserien
- Tycker att det har varit ett offensivt, roligt spel. Sedan finns det avarter, som Leksand till exempel, ett riktigt vedhuggarlag.
Kommentera

272209 · »