Leksands IF

26638 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1144562

Sv: Nu ska det bli seger AIK-Leksand
mattias - 74:
Har du inte lite väl blå-vita ögon på dig ibland?

Ska vi börja stänga av spelare för att det genom olyckshändelser uppstår skador så kan vi lägga ned närkamperna i ishockey helt. Då ska varje tackling - schysst eller oschysst - rendera i utvisning, eftersom det kunde lett till skada.

Nämndens beslut är mycket olycklig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nu ska det bli seger AIK-Leksand
Knogen och bisset :

Jag är inte något mer blå - vit än nån annan. Jag försvarade knappast Morten Greens pååkning av målvakten som startade slagsmålet i söndags ! Jag anser att tacklingar i ryggen innebär en sådan stor skaderisk att det skall utdömas nån form av straff. Jag skrev det förut att Tjärnqvist tackling är absolut " INTE " något överfall men det är lik förbannat en utvisning. Att Niemi som alisandali säger skyddar sig själv är oväsentligt i den här frågan. Leksand Vopat blev utvisade för den här typan av tacklingar gång på gång förra aäsongen så nu undrar jag om reglerna har ändrats för rögle spelare ?

Skall inte alla vara lika inför lagen ?



Kalla mig gärna blå vit eller enögd men det är jag absolut inte. Inte nåt mer än vad du är Röd eller Bisset är Brun svart.
Kommentera

Sv: Nu ska det bli seger AIK-Leksand
Knogen:

Jo,nog är dem blåvita allt,men det var väl ingen nyhet;)

Den här tacklingen får bara förlorare.Leksand tappar en av sina bästa backar,Rögle tappar Tjärnqvist i två viktiga matcher i KS,samt att Disciplinnämnden återigen får stå med dumstrut på.

O AJN uttrycker det hela bra när Tjärnqvist ringde upp honom:

"— Jag ringde upp Antti. Det kändes bra att få prata med honom. Han hade lämnat sjukhuset i Helsingborg och var på väg till Falun. Han sa att det är sådant som händer i ishockey, säger Mathias till Sporten."
Kommentera

Sv: Nu ska det bli seger AIK-Leksand
Knogen:Kan bara helt hålla med dig i allt du skriver i ditt inlägg .
Kommentera