Leksands IF

26652 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1176596

Sv: Silly season 2009 / 2010

spud:

Nej jag tycker inte det eftersom han satte de andra i laget i dålig dager samt att det var mer än en gång det hände men jag känner iaf inte till om Linkan har varit berusad eller rentav full på träningar eller matcher vilket är en jävla skillnad. Går jag till jobbet bakfull eller full så får jag Sparken och det var det som Jackman fick, Om Bremberg fått sparken för att han krökar vet jag inte men är det så så skall han naturligtvis inte spela hockey i Leksand men som sagt så är ju bilhistorien det man känner till och det var väl på hans fritid midsommar tror jag bestämt och att han har privata problem utanför sitt jobb som hockeyspelare med det vet jag inte nånting om.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2009 / 2010
Wayne Gresky: Jo jag säger ju att jag på inget sätt försvarar Salle, men tycker det är en nyans skillnad på att sätta sig i bilen efter man druckit och att sätta sig i bilen efter man druckit och sen sovit.
Kommentera

Sv: Silly season 2009 / 2010
mattias - 74: Det intressanta med Jackman är att jag hört historier om hans alkoholvanor redan från tiden i Björklöven. Har Leksand så usel koll på de spelare de värvar så att de missar såna saker?
Kommentera