Leksands IF

26645 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1567292

Sv: Leksands Ekonomi

mattias - 74: jag vet att du påstår dig vara JÄTTKRITISK  osv...

om du nu är så ensammen så understryker det juh bara hur leksand if deras kommun och deras supportrar fungerar... 

om inte du är den där ledamoten i leksands supporterförening så har jag inte angripit dig som person här heller och känner inte något större behov av att behöva göra det på pga det du skriver heller.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands Ekonomi

söder över:

Lite komiskt att en timråit gör sig lustig över våran dåliga ekonomi ;)

Tro mig, jag köper allt vad du säger men jag är less på att föreningen skall få så mycket skit, vad jag vet så var Doverskog snabbt ute i media och berättade om krisen och sa att dom skulle ordna upp det. Det glömmer folk. Det är kommunen som är den stora boven och inte laget, Många jämför med Malmö men i Malmös fall fanns inte rekonstruktiona att tillgå utan dåvarande ledning sa till spelarna att dom var fria att söka nya klubbar men rekonstruktionen var möjlig för Leksand.

När SAAB rekonstruerades och ingick i den statliga lönegarantin var det inte en käft som brydde sig men när det är Leksand så skall alla halshuggas? vad är skillnaden? Hur hade du resonerat om det varit Timrå som varit i samma sits. Ni hade mot all förmodan också genomgått en rekonstruktion om det var möjligt för vad jag vet så är hockeyn i Timrå nästan allt precis som i Leksand samt att båda är små kommuner som brinner för ortens hockeylag.

Kommentera