Leksands IF

26601 inlägg · 1365 ämnen

Inlägg #1782778

Sv: Leksands resa fram till jul
Tarasov: KHK har lite för stor marginal ner ändå? Det kommer krävas väldigt mycket att plocka in 17 poäng på 27 omgångar. Man ska komma ihåg att Leksand har mött ganska enkla motståndare de senaste matcherna också. Att slå Rögle back to back med 10 man på skadelistan är egentligen inget anmärkningsvärt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands resa fram till jul
Skrubben:
Jo det har de. Men förlorar KHK sina möten mot Leksand/Örebro samtidigt som Leksand vinner sina mot ÖIK/KHK så är är vi plötsligt nere på 5. Vad har KHK på sina 10 senaste 2 segrar?
Kommentera

Sv: Leksands resa fram till jul
Skrubben: Allt talar givetvis för kval och svacka kommer att komma. Troligtvis har man inte råd att förlora mer än hälften av matcherna för att undvika kval vilket skulle innebära att det finns utrymme att förlora 10 matcher till eft ord tid. Svårt! Jag glädjer mig dock till hur spelet ser ut jmf med tidigare under säsongen.
Jag hoppas dock att Örebro vacklar framöver och dras med in i bottenstriden tillsammans med DIF och KHK. Byter gärna ut "nya lag" som KHK, Örebro, Växjö etc mot klassiska lag som Modo, Timrå, Björklöven, Mora etc
Kommentera