Leksands IF

25158 inlägg · 1362 ämnen

Inlägg #2157272

Sv: Säsongen 2020-2021
mattias - 74: Dom har haft det för bra för länge. Dom förtjänar minst 3 år i HA sen är dom varmt välkomna tillbaks i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2020-2021
Jalapeno: Jag kan hålla med om att ”nya” lag från allsvenskan behövs och ska ges chansen. Det är bara roligt för ligan. Dock innebär inte det att klassiska lag inte förtjänar sin plats. Men ”under dog” stämpeln tror jag inte på. Möjligen förstår jag att LIF känner det i förhållande till BIF och utifrån tidigare säsonger. Kolla på Rbk som hade det tufft för ett antal säsonger sedan men som fick in rätt tränare med mentalitet, en bra organisation och spelare. Det handlar om klubbens inställning till sin verksamhet. Likaså Örebro har gjort en resa från botten av ligan och även Oskars gör det bra i år. Jag ser dock ändå att det är viktigt för varumärket SHL att exempelvis HV och BIF är kvar i ligan.
Kommentera

Sv: Säsongen 2020-2021
Jalapeno: Jösses, " Förtjänar " minst 3 år i HA? bara för ni är ett lag som kommer upp och ner hela tiden betyder det inte att alla andra lag " förtjänar " att hamna där nere. Ni gör en bra säsong på över 20 år i högsta ligan och tror att ni är typ några kungar för det?

snacka om inte vara ödmjuk öht.
+6
Kommentera

Sv: Säsongen 2020-2021
Jalapeno: HV behövs i SHL då de tillhör lagen som historiskt har lång elitserie tradition och framgångar. LHC har jag ingen uppfattning om.
Kommentera