Leksands IF

26638 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2157382

Sv: Säsongen 2020-2021
Jalapeno: Jösses, " Förtjänar " minst 3 år i HA? bara för ni är ett lag som kommer upp och ner hela tiden betyder det inte att alla andra lag " förtjänar " att hamna där nere. Ni gör en bra säsong på över 20 år i högsta ligan och tror att ni är typ några kungar för det?

snacka om inte vara ödmjuk öht.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2020-2021
Nooky: Tror du missade min poäng. Vad jag menar är att jag hellre ser lag som Modo, Timrå, Örebro och Rögle (och flera andra) göra bra då dessa klubbar har haft tuffa tider i modern tid.

Den åsikten har 0% med att Leksand går bra i år och jag hade tyckt lika om vi varit i HA så jag vet inte vart du fick det ifrån.

Sen behöver inte du hålla med mig om att man hellre ser "underdogs" gå bra än lag som aldrig åkt ur SHL på 45 år.
Kommentera

Sv: Säsongen 2020-2021
Nooky:

Ser hellre att Oskarshamn och Linköping åker ur

Lag som ex Brynäs och DIF skall såklart vara kvar i SHL pga att det är 2 klassiska lag och dessutom har de en lång och gedigen hockeyhistoria.

Många leksingar njuter säkert över Brynäs usla säsong och Brynäsarna har nog känt likadant när leksand har åkt jojo genom SHL och allsvenskan de senaste 10-15 åren

Tycker många leksingar saknat ödmjukhet men samtidigt måste vi få ha lite hybris med tanke på hur bra det faktiskt går just nu ;)
Kommentera