Leksands IF

25260 inlägg · 1366 ämnen

Inlägg #2195058

Sv: Silly season
BH nominerad till årets tränare :) Om någon förtjänar att vinna så är det han.

Han tog ett lag som var tippade för kval och slutade topp 3. Vet inte om det gjorts förrut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Jalapeno: Ryktena säger att Björn Hellqvists 'fräcka' och iögonenfallande utspel gällande nya krav på sin lön, i kombination med hans nominering till årets tränare, handlar om att Björn på allvar fått kännedom om att Leksands ekonomiska resurser i det närmaste är att betrakta som OÄNDLIGA.

Enligt ryktena ska Hellqvist på allvar ha kommit till insikt med att HANS EGENVÄRDE i form av glorifierad tränare i både Leksand och tidigare även i Modo (vi vet ju alla vad som hände där efter fjolårssäsongen..),med rätta borde vara värd 1 miljon kr i månaden i lön. Men detta krav är nog inte något som helst problem för Leksand att tillmötesgå, eftersom pengar för spelarköp samt kostnader för tränare, 'oavsett' summor, på något outgrundligt sätt 'alltid' finns tillgängliga.
+2
Kommentera

Sv: Silly season
Jalapeno: Det florerar sedan tidigare idag diverse stekheta obekäftade rykten som säger att Björn Hellqvist, OM han skulle vinna priset som årets tränare, kommer att kräva 1 miljon kr i månadslön av Leksand, för att fullfölja sitt tränarkontrakt.
+1
Kommentera

Sv: Silly season
Jalapeno: Om Rögle vinner SM-Guld bör ju Abbot ligga väldigt bra till för priset. Leksand ”plump” i år är ju 0-4 utträdet ur slutspelet...
+2
Kommentera

Sv: Silly season
Jalapeno: Väldigt svårt val där. Min röst kommer gå till Cam iaf.
+2
Kommentera

Sv: Silly season
Jalapeno:

Tjomme kommer satsa hårt även nästa säsong

Vore ju intressant och veta vilka spets spelare han snackar om

Skulle tippa på att delarose är en av dom.

Vad tror du?
Kommentera